Image default
Avtomoto

E-MePoganja

Okolju prijazen in zanesljiv način prevoza za 21. stoletje

Električni motorji so naša prihodnost. So bolj varčni, okolju prijazni in zanesljivi kot trenutno še vedno prevladujoči motorji na notranje izgorevanje. E-MePoganja je prvo slovensko podjetje, specializirano samo za električna lahka vozila, kot so kolesa, skiroji in električni skuterji.

Storitve

Prodaja zgoraj omenjenih električnih vozil je le prva izmed naših storitev. Ponujamo namreč tudi predelavo in servisiranje tovrstnih vozil ter tudi najem raznovrstnih električnih lahkih vozil. Nekatera vozila iz naše prodajne in najemne ponudbe si lahko tudi v živo ogledate v našem salonu v Ljubljani. Ter jih seveda tudi preizkusite na okoliških kolesarskih stezah in drugih poteh. 

Dodatno nudimo tudi brezplačen prevzem baterij in vozil, ki jih ne potrebujete več. S pravilno shrambo in recikliranjem s ponosom prispevamo k ohranjevanju okolja.

Lahka e-vozila

Med našimi električnimi kolesi najdete gorska, treking, mestna in zložljiva kolesa. Uveljavljene evropske blagovne znamke, kot sta Crussis in Devron, zagotavljajo zanesljivo kakovost. Seveda pa na vsa vozila, vključno s skuterji in skiroji, ponujamo najmanj 2-letno garancijo.

Ali lahko predelamo vaše običajno kolo v električno kolo?

Seveda. Predelava prinaša številne prednosti. Tako vam denimo ni treba kupovati novega električnega kolesa ali celo drugega prevoznega sredstva. Vožnja z električnim kolesom je precej bolj lahkotna – tudi v službo boste prišli precej manj prepoteni, stroški vzdrževanja pa so majhni. Seveda pa boste ob vožnji z električnim kolesom manj potrebovali svoj avtomobil, s čimer boste prispevali tudi svoj delež k ohranitvi okolja.

Izposoja električnih vozil

Če še niste popolnoma prepričani v nakup električnega vozila oziroma predelavo vašega kolesa v električno kolo, lahko električna vozila za začetek samo preizkusite. Seveda pa je najem odličen tudi za dopust, posebne opravke in podobne situacije. Pri najemu plačate le manjšo varščino, nato pa vozilo brezskrbno uporabljate cel dan ali več dni, odvisno od vrste najema.  

Pridružite se številnim uporabnikom električnih vozil ter tako izboljšajte svoje življenje ter z ohranjanjem okolja tudi življenje vseh nas.

1 comment

uploads 26/11/2023 at 17:51

does insurance pay for viagra A single institution survey spanning 1998 to 2010

Reply

Leave a Comment