Image default
Avtomoto

Honda AS

Vse za motorje in motoriste

Če si ne morete predstavljati življenja brez vožnje po dveh kolesih z vetrom na laseh, ste prišli na pravo stran. Honda AS ponuja odlične motocikle – nove in rabljene, pa tudi vso motoristično opremo, ki jo potrebujete za motor in zase. Da bo vožnja kar se da varna in udobna …

Motorji

Na voljo so odlični motorji japonskega proizvajalca Honda in to različnih vrst. Izbirajte med Touring, Sport, Sport Touring, Naked, Enduro, Custom, Cross, Hard Enduro mtorji in tudi skuterji. Pri rabljenih vozilih se najdete tudi druge znamke, kot so denimo Aprilia, BMW, Ducatti, Husqvarna in ostale priljubljene znamke.

Motoristična oprema

Poleg čelad in obutve je na voljo tudi bogata ponudba raznolikih oblačil. Kombinezoni, jakne, hlače in rokavice so dober začetek. Ponudbo pa dopolnjujemo tudi z dežnimi oblačili, funkcionalnim perilom, odsevnimi jopiči, podkapami, kapami, nogavicami ter hladilnimi/grelnimi jopiči. Na voljo so tudi specializirana oblačila za motokros. Seveda pa se najde kaj tudi za otroke zagretih motoristov.

Druga oprema za motoriste

Izbirate lahko tudi med ščitniki za različne dele telesa ter motorističnimi nahrbtniki in specializiranimi torbami. Nepogrešljivo za vsakega motorista. 

Oprema za motor

V naši ponudbi so kovčki, torbe, tank torbe, nosilci, blatniki, vizirji, ključavnice, krmila, uteži, ročice, smerokazi, izpušni sistemi in vse ostalo, kar lahko pride prav vašemu motorju. Tudi kakovostne Dunlopove gume za vse vrste motorjev in različne terene in različne zahteve.

Kje nas najdete?

Poleg spleta seveda tudi na več lokacijah po Sloveniji. Generalni zastopnik zgoraj omenjenih motorjev in motoristične opreme je AS Domžale Moto Center v Trzinu pri Ljubljani.  Pooblaščeni prodajalci in serviserji pa so na voljo po vsej Sloveniji.

Se pri nas dobi še kaj drugega?

V ponudbi so še drugačne dvokolesne zveri: motorna kolesa znamke Ducati. Za vse tiste trenutke, ko se odločite brnenje motorja zamenjati za nežne zvoke vrtenja pedal.

Leave a Comment