Image default
Avtomoto

Motorist

Vse, kar motorist potrebuje

Vse, kar motorist potrebuje, najdete v spletni trgovini Honde AS. Vrhunske motocikle, motoristično opremo in še kaj se bo našlo …

Motocikli

Prodajamo vse vrste motociklov za raznolike adrenalinske užitke na dveh kolesih. Najdite svojega med različnimi kategorijami: touring, sport, sport touring, naked, enduro, cross & hard enduro, custom in pa tudi skuterji. Vsi seveda vrhunske blagovne znamke Honda, največjega in najbolj priljubljenega svetovnega proizvajalca motociklov.

Rabljeni motocikli

Kot dodatek k našemu vrhunskemu prodajnemu programu motorjev Honda ponujamo tudi rabljene motorje drugih kakovostnih znamk. Pri nas tako denimo najdete tudi motorje Aprilia, BMW in Ducati. Odvisno seveda od trenutne razpoložljivosti. Ko pa enkrat vidite tistega, ki si ga želite, ukrepajte hitro, preden ga zagrabi kdo drug.

Motoristična oprema

Naslov »Vse, kar motorist potrebuje« ni zapisan kar tako. Naša spletna trgovina dejansko ponuja praktično vso opremo, ki jo potrebujeta motorist in njegov motor.

Najprej lahko izbirate med različnimi vrstami čelad. Integralne čelade, preklopne čelade, crossover čelade, enduro čelade in še več. V ponudbi so tudi otroške čelade, rezervni deli za čelade in komunikacijska oprema za čelade.

Na voljo so tudi raznolika motoristična oblačila in obutev. Rokavice, dežna oblačila, funkcionalna oblačila, kombinezoni, jakne, hlače, podkape, majice in podobno. Ponujamo tudi otroško opremo in pa darilni program, ki bo navdušil vse mlade in stare ljubitelje motociklov. Poleg kakovostnih motorističnih škornjev, čevljev in superg nudimo tudi dežno prevleko za motoristično obutev.

Naša naslednja bogata prodajna kategorija je oprema za motor. Ta vključuje vse od nahrbtnikov, torb, ščitnikov in drsnikov do kovčkov, nosilcev, ključavnic, ogledal, blatnikov, indikatorjev prestav, ročic, izpušnih sistemov ter še veliko drugega. Prodajamo tudi vse vrste in dimenzije gum za motorje.

Med dodatki pa najdete še manjše priročne kose opreme. Denimo nalepke, našitke, nosilce za telefon, denarnice, pasove in celo igrače.

Dodatna ponudba

Ali ste vedeli, da Ducati poleg vrhunskih motorjev ponuja tudi vrhunska kolesa? V naši ponudbi so tako tudi vrhunska treking, gorska in otroška kolesa Ducati za malce drugačen užitek na dveh kolesih.

Leave a Comment