Image default
Avtomoto

Motorji

Življenje na 2 kolesih je najlepše

Tako vsaj mislimo mi. Smo namreč navdušenci nad svetom motorizma in motokrosa. Ker pa vemo, kako pomembna je kakovostna oprema za užitek pri vožnji, vam ponujamo le najboljše. Naša trgovina gosti vrhunske motorje Husqvarna, zaščitno opremo in oblačila, dodatno opremo ter rezervne dele.

Motorji Husqvarna

Popestrite si življenje z motorji Husqvarna. So za vas pravi Vitpilen in Svartpilen motorji? Vas zanima adrenalinski motokros? Ali pa morda enduro program? Kakorkoli že, vrhunski motocikli Husqvarna vas bodo razvajali do onemoglosti.

Zaščitna oprema in oblačila za motoriste

Z našo pomočjo lahko poskrbite tudi za varno in udobno vožnjo. Za varnost in udobje bodo poskrbele motoristične čelade, očala, ščitniki, opornice, pasovi in motoristični čevlji. Seveda pa tudi zaščitna oblačila: motoristični kombinezoni, jakne, hlače, rokavice in dežna oprema.

Rezervni deli

Seveda lahko pri nas dobite tudi vse rezervne dele za motorje Husqvarna. Na naši spletni strani vam bo pri tem v pomoč napreden iskalnik. Le vpišite naziv ali šifro dela, ki ga potrebujete, pa se vam bodo takoj prikazali pravi rezultati.

Dodatna ponudba

Pri motorju nista pomembni le moč, temveč tudi videz in prava oprema. Dajte poseben pečat svojemu motorju z našimi vrhunskimi dodatki. Grip ročke, krmila, tačke, posode za gorivo in še mnogo več … V naši ponudbi pa vas čakajo tudi vrhunski nahrbtniki in puloverji. Pa srečno pot!