Image default
Dom in vrt

Bralko.si

Za lepši in bolj udoben vsakdan – Bralko.si

Spletna trgovina bralko.si združuje 2 vrsti izdelkov: čistilno opremo in masažno opremo. Čeprav se na prvi pogled morda zdi, da ti dve področji nimata prav veliko skupnega, sta pravzaprav obe ključni za lepši in bolj udoben vsakdan – kot zapisano že v naslovu. Pa poglejmo, kaj vse lahko najdete pri nas …

Čistilna oprema

Kakovostni robotski sesalniki za mokro in suho čiščenje znamke Platinum odlično očistijo vsak prostor. Pa naj si bo to domača dnevna soba, pisarna ali kak drug prostor. In to brez vašega napora, saj robotski sesalniki delo seveda opravijo namesto vas. Veliko energije, časa in napora pa si lahko prihranite tudi s pomočjo robotiziranega čistilca oken in avtomatskih metel.

Vrhunski ročni pometalni stroji Haaga so ponos našega čistilnega programa. Z njimi lahko hitro in učinkovito očistite dvorišča, proizvodne obrate in druge industrijske objekte, parkrišča, zunanje prostore ter še marsikaj. Pri tem pa si lahko pomagate tudi s sesalci za profesionalno uporabo iz naše ponudbe.

Masažni program

Po čiščenju je čas za malce razvajanja, kaj pravite? Z našim raznolikim masažnim programom se boste učinkovito sprostili in napolnili baterije. Izbirate lahko med večjo masažno opremo in manjšimi masažnimi pripomočki. Masažni stoli Elite in Mini Elite so odlična izbira za vsakodnevno dolgotrajno razvajanje. Za boljše počutje pa lahko hitro poskrbite tudi z našimi masažnimi aparati, pasovi in blazinami. Vabljeni!