DINES – hlajenje in ogrevanje

Dines- ogrevanje in hlajenje

Klime, toplotne črpalke, prezračevanje in še več

Ljubljansko podjetje Dines že 30 let uspešno deluje na slovenskem trgu. Naša ponudba vključuje vrhunske hladilne, ogrevalne in prezračevalne sisteme priznanih svetovnih proizvajalcev. Nudimo pa tudi servis in redno vzdrževanje za vse naprave in naše ponudbe. Vas zanima več o naši ponudbi in storitvah? Berite naprej …

Dines in Fujitsu

Že od samega začetka delovanja naše podjetje zaznamuje sodelovanje z japonsko megakorporacijo Fujitsu, ki že več kot 80 let izdeluje vrhunske naprave, vključno s klimatskimi napravami in toplotnimi črpalkami zrak voda. Kasneje smo naši ponudbi priključili še izdelke nekaterih drugih vrhunskih znamk, da zadostimo raznolikim potrebam na trgu. Tako ponujamo tudi klimatske naprave znamk LG in Cooper&Hunter, toplotne črpalke LG ter hišno prezračevanje UTEK in DANTHERM.

Klimatske naprave

S klimatskimi napravami Fujitsu, LG in Cooper&Hunter v različnih izvedbah lahko zadostimo vsem hladilnim potrebam v domovih, manjših poslovnih prostorih in tudi večjih industrijskih zgradbah. Izbirate lahko med prenosnimi klimatskimi napravami, klasičnimi klimami (tako imenovanimi split napravami, ki vsebujejo notranjo in zunanjo enoto) ter klimatskimi napravami brez zunanje enote. Z veseljem vam bomo svetovali tudi pri izbiri in nakupu naprave, ki bo najbolj primerna za vaše potrebe in prostore.

Toplotne črpalke

V naši ponudbi so tudi vrhunske toplotne črpalke zrak voda, s katerimi lahko vsako leto prihranite na stotine evrov za ogrevanje in tudi hlajenje. Poleg ogromnih prihrankov pa toplotne črpalke prinašajo še dodatno veliko prednost, saj z njimi zmanjšujemo onesnaževanje okolja in poskrbimo za večjo energetsko učinkovitost. V naši ponudbi najdete tudi toplotno črpalko za sanitarno vodo.

Prezračevalni sistemi z rekuperacijo

Potrebam trga smo sledili tudi na področju prezračevalnih sistemov. Sodobne gradnje z vrhunsko izolacijo ter kakovostnimi vrati in okni sicer ponujajo izjemno energetsko varčnost, žal pa posledično tudi nekoliko slabšo kakovost zraka v notranjih prostorih. Prezračevanje z rekuperacijo pa omogoča stalen dotok in stalno temperaturo vhodnega zraka, kar izboljša kakovost bivanja, hkrati pa tudi preprečuje prekomerno vlago in razvoj plesni. Hišno prezračevanja Dantherm in prezračevanje Utek zagotavljata še večjo udobje bivanja!

Druga ponudba

V naši ponudbi najdete tudi druge pripomočke, s katerimi lahko izboljšate različne bivalne in delovne prostore. Med njimi so infrardeča sevala Varma, raznovrstni inštalacijski materiali ter magnetni filtri in tekočine Fernox.

Servis in vzdrževanje

Seveda ponujamo tudi storitve vzdrževanja vseh naprav in naše ponudbe. Redne vzdrževalne preglede in nujna popravila izvajajo izkušeni strokovnjaki, ki se na vaš klic odzovejo kar se da hitro.

Zakaj Dines?

Poleg vrhunske ponudbe omenjenih naprav nas odlikujejo tudi hitri odzivni časi, redne prodajne akcije in že tako ali tako izjemno konkurenčne cene. Z Dinesom toplina, hlad in svežina vedno najdejo pot v vaš dom. Pri tem pa boste varovali okolje ter privarčevali veliko energije in s tem seveda tudi denarja.

Kako nas najdete?

Poleg spletne strani www.dines.si nas najdete tudi v naših prostorih v Ljubljani, na naslovu Cesta na Brdo 85. Za vsa povpraševanja, naročila in drugo smo dosegljivi na telefonski številki 01 438 39 15 ali prek e-pošte [email protected].  Vabljeni.

Logo

Podjetje Dines je bilo ustanovljeno že leta 1989 in uspešno delujemo že več kot 20 let. Predvsem nas že od samega začetka zaznamuje sodelovanje s korporacijo FUJITSU.

Cesta na Brdo 85
1000 Ljubljana

DELI NA OMREŽJIH:

Share on twitter
Share on facebook

OSTALI ČLANKI PODJETJA