Image default
Dom in vrt

HomeOgarden

Raj za vrtičkarje – HomeOgarden

Raj za vse vrtičkarje ni le domači vrt, temveč tudi spletna trgovina homeogarden.com. Kot specialisti za hortikulturno gojenje rastlin na različnih podlagah vam ponujamo praktično vse pripomočke, ki jih ljubiteljski ali profesionalni vrtičkarji potrebujete. Gojenje rastlin v zaprtih prostorih je naša strast. In veseli smo, da lahko z našim prodajnim programom pomagamo vsem drugim vrtičkarjem!

Naš prodajni program

Naš prodajni program je obsežen. Substrati, gnojila, zaščita rastlin, bio semena, Vegipost organska gnojila in sadilne vreče Plantin so le del naše široke ponudbe. Ponujamo namreč tudi mnogo drugih produktov, ki so kot nalašč za vsak vrt.

Znotraj naših številnih prodajnih kategorij tako najdete vrhunske pripomočke, ki jih ni moč najti v večini drugih trgovin.

Zakaj izbrati HomeOgarden izdelke?

Produkti so organski, varni, učinkoviti in dostopni. Na naši spletni strani so nasveti vedno aktualni, prav tako pa tudi akcije in popusti. Imamo naravne izdelke z EKO certifikati, ki so brez agrokemikalij in umetnih gnojil. Naši produkti imajo hitro delovanje, dolgotrajne rezultate in so enostavni za uporabo.

 

“Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu”, je dejal že Gandhi. In mi smo ob pogledu na zemljo in Zemljo začutili močan klic, da uresničimo svojo vizijo.