Image default
Dom in vrt

Kakovostne toplotne črpalke

Kakovostne toplotne črpalke pri Dines.si

Ste se tudi vi odločili za ogrevanje doma s pomočjo toplotne črpalke? Odlična izbira. Mogoče še ne veste, kam bi se obrnili po nasvet, nakup ali montažo? nič ne skrbite… Vse več ljudi se odloča enako, saj so toplotne črpalke dobra investicija, ki vam lahko dolgoročno precej zmanjša stroške ogrevanja. Pa še okolju so bolj prijazne kot večina klasičnih ogrevalnih sistemov. Če vas torej mikajo obnovljivi viri energije in iščete poceni ogrevanje, ste prišli na pravi kraj. Dines ponuja številne kakovostne toplotne črpalke za ogrevanje doma (ogrevanje vode ali/in zraka), le izbrati morate svojo. Ste pripravljeni?

Kakovostne toplotne črpalke in njihove vrste

Pri Dines klime ponujamo kakovostne toplotne črpalke zrak-zrak in toplotne črpalke zrak-voda. Pri tem lahko izbirate med dvema vrhunskima proizvajalcema: Mitsubishi in Daikin. Toplotne črpalke Daikin ponujajo vrhunsko japonsko tehnologijo in prijazne cene, če tudi vi iščete poceni ogrevanje. Daikin toplotne črpalke tako kot vse druge izkoriščajo obnovljive vire energije in tako zagotavljajo zanesljivo in poceni ogrevanje.

Vas mika toplotna črpalka Mitsubishi? Prav tako odlična izbira, saj gre seveda za vrhunskega japonskega proizvajalca raznoraznih naprav. Toplotna črpalka Mitsubishi Ecodan deluje odlično, tako v kombinaciji z zunanjo enoto Mitsubishi Ecodan ali zunanjo enoto Mitsubishi Zubadan.

Dodatne storitve

Ste vedeli, da lahko ob nakupu in montaži pridobite tudi obsežne subvencije za toplotne črpalke Eko sklada? Seveda pod določenimi pogoji in odvisno od lokacije in vrste vgradnje. Z veseljem vam pomagamo urediti tudi subvencijo. Ko je montaža toplotne črpalke končana, smo vam z veseljem na voljo za vse storitve servisa in vzdrževanja. Te storitve vključujejo preventivne preglede, redna vzdrževalna dela, pa seveda tudi izredne preglede in popravila. Če se po nekaj letih uporabe slučajno zgodi, da bi potrebovali kak rezerven del, ga naši dobavitelji hitro priskrbijo, tako da bo vaša toplotna črpalka hitro in zanesljivo spet grela vaš dom.