Image default
Dom in vrt

Kamini

Naj vam bo toplo

Jesen in zima sta lepa letna časa, kaj pravite? A kaj, ko sta tako mrzla! Pri tem pa vam lahko pomagamo mi. Pa ne le pri mrazu, temveč hkrati tudi pri vrhunskem dizajnu doma. Smo namreč specialisti za proizvodnjo in prodajo vrhunskih kaminov, kamnitih peči, kamnitih oblog iz naravnega kamna in drugih izdelkov iz kamna.

Peči in kamini

Specializirani smo za peči na drva in peči na pelete vrhunskih svetovnih proizvajalcev, kot so Cheminees Philippe, Godin in Nordica. Nudimo tudi vrhunske kamine sodobnih dizajnov in različnih oblik. Tunelski kamini, kamini z ravnim steklom, kamini z U zasteklitvijo ali L zasteklitvijo ter viseči in sredinski kamini – izbira je vaša. Vse vam po vaših željah lahko dodatno obdelamo in oblečemo z naravnim kamnom, da bodo popolni za vaš dom.

Načrtovanje in izdelava letnih kuhinj

Izdelamo in montiramo vam lahko tudi čudovite letne kuhinje po vaši meri. Izbirajte med celotno letno kuhinjo, vrtnim kaminom in dodatki, kot so denimo pozidava, omarice za shranjevanje, umivalniki, kamniti pulti, manjša kurišča, žar … Letno kuhinjo vam pomagamo zasnovati od same ideje. In vam jo seveda tudi zgradimo do končnega izdelka, ki je pripravljen na uporabo.

Dimniki in kamnoseštvo

Izdelavi dimnikov v različnih izvedbah in materialih pa dodajamo še številne iskane kamnoseške izdelke. Med njimi so kopalniški in kuhinjski pulti, granitne ali marmorne stopnice, okenske police, nagrobni spomeniki ter različne obrobe in obloge.