Image default
Dom in vrt

Klime

Klime

Kje drugje kot pa pri Dines! Ne glede na to, ali iščete klime za dom, klime za trgovino, industrijske klime ali pa samo poceni klimo za uporabo na vikendu, imamo vse, kar potrebujete. Kakovostna klima je tako le nekaj klikov stran, poleg prodaje spodnjih znamk klimatskih naprav, pa seveda nudimo tudi montažo, servis in druge podporne storitve.

Mitsubishi klime

Mitsubishi je klasika v svetu klimatskih naprav. Zagotavlja kakovostno izdelavo, zanesljivo delovanje in dober izkoristek energije. Mitsubishi klime vas nikoli ne bodo pustile na cedilu. Pri nas lahko najdete svojo novo bivalno Mitsubishi klimo, profesionalno Mitsubishi klimo in tudi Mitsubishi VRF sisteme, ki združujejo več notranjih klimatskih enot. Ti so še posebej dobra izbira za objekte z velikim številom prostorov, ki jih je treba hladiti.

Gree nove klime

Klime največjega specializiranega prodajalca tovrstnih naprav so vrhunsko izdelane z najsodobnejšo tehnologijo, hkrati pa so tudi okolju prijazne. Gree klime različnih zmogljivosti in cenovnih razredov že čakajo na vas.

Klimatske naprave Daikin

Daikin ponuja klimatske naprave za raznolike objekte. Daikin klime za dom ali industrijske klime omogočajo preprosto upravljanje, ki zagotavlja optimalen nivo udobja za uporabnika. So tudi ene najbolj varčnih klim na tržišču.

Nove klime 

klimatske naprave omogočajo popolno prilagoditev uporabniku, saj so na voljo ločene notranje in zunanje enote, ki jih lahko kombiniramo po potrebi. Tudi če v objektu uporabljate več ločenih notranjih enot, jih lahko povežete z eno samo zunanjo »multi split« klimo Toshiba, da prihranite prostor in denar.