Image default
Dom in vrt

Krpan zunanje želuzije iz hiše senčil Tehrol

Krpan zunanje žaluzije

Skrijte se za mogočnim Krpan zunanjim žaluzijam iz hiše senčil Tehrol

Krpan zunanje žaluzije iz hiše senčil Tehrol so trenutno ene najkvalitetnejših na trgu. Izdelane so iz aluminija in so trajno obstojne proti rjavenju, poleg tega pa so tudi odporne na razne vremenske vplive. Testirane so bile v zračnem kanalu inštituta aerodinamičnih oblik v Gottingenu, Nemčiji ter so jim tako ocenili vzdržljivost sunkov vetra do 12 boforov.

Tehrol tehnologija

Trenutno najmodernejšim in tehnološko najbolj izpopolnjenim med zunanjimi žaluzijami preprosto nastavite položaj lamel ročno ali pa s pomočjo elektromotorja. Nov sistem pritrjevanja lamel onemogoča napačno zlaganje in posledično okvaro. Na spodnji strani so lamele opremljene z gumijastim tesnilom, kar poskrbi za bistveno boljše in lepše zapiranje. Zaradi tesnila omogočajo varčevanje z energijo, saj delujejo kot toplotni izolator. S svojimi 80 milimetri širine so zelo primerne za senčenje tako industrijskih prostorov, javnih ustanov, kot zasebnih stanovanj. Poskrbijo za uravnavanje količine svetlobe in toplote v prostoru ob močnem soncu ali mrazu. Prav tako so odlična izbira za zimske vrtove. Mogoče jih je montirati celo na balkone, ki niso zastekljeni.

Tipi

Izbrati jih je mogoče v kar 11-ih različnih barvah ter temu primerno prilagoditi tudi barvo vodil. Obstaja možnost naročila s komarnikom, s tem pa se globina vgrajene žaluzije poveča na 150mm. Nadaljnja nadgradnja izbranih žaluzij je možna še z roletnimi omaricami. Njihov izgled je v takšni izvedbi zelo sličen roletam, kar omogoča kombiniranje rolet in krpan žaluzij na istem objektu. Tudi rolo omarice so na voljo v vseh 11-ih barvah. V primeru, da se v roletno omarico vgradi tudi komarnik, je obvezna uporaba motornega pogona. Če se odločite za elektro upravljanje, je to mogoče s stikalno tipko, daljinskim vodenjem ali popolno avtomatizacijo sistema. Daljinski upravljalci so lahko stenski ali pa prenosni ter imajo 5 do 6 kanalov, ki so programljivi po lastni želji. Pri popolni avtomatizaciji sistema pa se lahko senčenje nastavlja in spreminja glede na čas ali vreme.

Zunanje žaluzije Krpan iz hiše senčil tehrol. Oglejte si izvirno idejo in preverite njihovo ponudbo.

TEHROL D.O.O.

Tehrol Komenda

Podjetje z bogato ponudbo senčil, rolet,
garažnih vrat, tend, žaluzij in komarnikov.

Poslovna enota Komenda
Pod javorji 3, 1218 Komenda
E-naslov: [email protected]
Telefon: 01 72 30 500
Faks: 01 72 30 501