Image default
Dom in vrt

MojEdom

Opremite svoj dom z vsem, kar potrebuje

MojEdom je spletna trgovina z bogato in kakovostno ponudbo raznolikih izdelkov za dom in gospodinjstvo. Morda nismo največji, se pa trudimo biti najboljši. Morda naša ponudba ni najbolj obširna, je pa vedno kakovostna. Morda se ne oglašujemo po vseh največjih kanalih, se pa osredotočamo na zadovoljstvo vseh naših strank. Vabljeni.

7 prodajnih kategorij za popolno opremo vašega doma

V naši spletni trgovini najdete raznoliko ponudbo električne in elektronske opreme za dom. V kategoriji Avdio – video najdete televizije, projektorje in raznoliko avdio opremo. Bela tehnika ponuja pralne stroje, sušilne stroje, pomivalne stroje, hladilnike, zamrzovalnike, kuhalne plošče in vse drugo, brez česar si dandanes ne moremo predstavljati naših kopalnic in kuhinj. To ponudbo dopolnjujemo tudi z majhnimi gospodinjskimi aparati, kot so sesalniki, žari, rezalniki, mešalniki, kuhalniki vode in še mnogo več.

Hladilne in ogrevalne naprave v naši ponudbi bodo zagotovile dobre počutje v vašem domu v vseh letnih časih. Za dodatno udobje pa lahko poskrbite tudi z izdelki za osebno nego in zdravje. Med njimi so brivniki, depilatorji, sušilniki za lase, tehtnice, zobne ščetke, masažne naprave in drugo.

V kategoriji Šport in prosti čas ponujamo naprave, kot so zložljiva kolesa, električni skiroji in rolke, športne ure ter različne dodatke. Ponudbo pa zaokrožujemo še z računalniško opremo: prenosniki, tablicami in monitorji.

Vrhunske blagovne znamke in prodajne akcije

Znamke, kot so Samsung, Sony, LG, Electrolux, Bosch, Philips, Beurer, Gorenje in druge, so zagotovilo, da je oprema v naši ponudbi vrhunska. Vrhunsko ponudbo dopolnjujemo tudi z rednimi vrhunskimi akcijami na različne blagovne znamke ali kategorije izdelkov. Preverite trenutno akcijsko ponudbo tudi sami.

Dostava in odvoz

Dostava je brezplačna pri vseh naročilih v znesku nad 200 €. Pri dostavi pa nudimo tudi možnost odvoza stare opreme in montaže nove. Bonitetna ocena  A+ hiše CompanyWall potrjuje, da smo zanesljiv poslovni partner, ki dobro sodeluje s svojimi kupci in dobavitelji.

Leave a Comment