Image default
Dom in vrt

Pohištvo Akron

Pohištvo po vaši meri

Akron je slovenska blagovna znamka pohištva z bogato tradicijo. Naše pohištvo odlikujejo maksimalen izkoristek prostora, kakovostna izdelava ter celovita storitev od ideje in zasnove do izdelave in montaže. Široka prodajna mreža, hitra dobava in odlični plačilni pogoji nam omogočajo, da že tri desetletja izboljšujemo slovenske domove z vrhunskim pohištvom. S kakšnim pohištvom pa lahko olepšamo vaš dom?

Spalnice in otroške sobe

Postelja je osrednji prostor vsake spalnice in postelje Akron zanesljivo poskrbijo za prijetna jutra in večere. Spalnice in otroške sobe pa lahko olepšate in jih naredite bolj funkcionalne še z drugimi kosi pohištva. Naše komode, vgradne in klasične omare, dnevni regali ter pisalne mize zadovoljijo tudi najzahtevnejše okuse.

Dnevne sobe in predsobe

Dnevne sobe so običajno prostori, kjer z bližnjimi preživimo največ skupnega časa. Predsobe pa predstavljajo prvi stik domačih in obiskovalcev z domom. Akronovi regali, omare, obešalne stene, klopi, klubske mizice, pisarniški kotički in vrata vedno poskrbijo za pravo udobje in pravo atmosfero. 

Poslovni prostori

Klasično ponudbo pisarniškega in drugega poslovnega pohištva dopolnjujemo še s posebno ponudbo najema pohištva za podjetja v obliki lizinga. 

Kje nas najdete?

Naši prodajni saloni vas čakajo po vsej Sloveniji. Najdete nas v največjih slovenskih mestih, kot so Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Koper in Novo mesto. Obiščete pa nas lahko tudi na Jesenicah in Polzeli ter v Slovenj Gradcu in Ljutomeru. 

Spletne storitve

Seveda pa smo vedno in za vse na voljo tudi na spletu, kjer si lahko ogledate predstavitve naših izdelkov. Za vsa vprašanja smo dosegljivi preko e-pošte in telefona. Z brezplačno aplikacijo Akromat pa si lahko v udobju svojega doma sami izrišete svojo sanjsko vgradno omaro. Pri izbiri vam z veseljem svetujemo.

Celovita ponudba

Kaj točno pa vključuje naša celovita pohištvena ponudba? Svetovanje pri izbiri pohištva in opremljanju doma. Izmere pri vas doma in izris načrtov. Izdelava pohištva in dostava na vaš dom. Pri tem pohištvo vnesemo tudi v prostor in ga montiramo, če si to seveda želite. 

Vse, kar potrebujete torej. Vabljeni.

3 komentarji

Extended Opportunity 20/04/2024 at 23:49

MobiApp AI – True Android & iOS Mobile Apps Builder (Zero Coding Required) https://ext-opp.com/MobiAppAI

Reply
Extended Opportunity 20/04/2024 at 23:49

MobiApp AI – True Android & iOS Mobile Apps Builder (Zero Coding Required) https://ext-opp.com/MobiAppAI

Reply
Extended Opportunity 20/04/2024 at 23:50

MobiApp AI – True Android & iOS Mobile Apps Builder (Zero Coding Required) https://ext-opp.com/MobiAppAI

Reply

Leave a Comment