Image default
Dom in vrt

proizvajalci klimatskih naprav

Proizvajalci klimatskih naprav

Osvežitev iz Azije 

Klimatska naprava v prostoru

Predstavljamo vam štiri proizvajalce klimatskih naprav, ki jim je hlajenje zapisano v DNK.

Obožujete elektronske naprave, ki jih izdelujejo izvrstna azijska podjetja, kot je denimo Toshiba? Kaj pa varčne, zanesljive in očem prijetnem avtomobile z vzhoda, kot je denimo Mitsubishi? Pa ste vedeli, da iz Azije izhajajo tudi številni odlični proizvajalci klimatskih naprav? Čas je za osvežitev iz Azije – klimatske naprave blagovnih znamk iz daljnega vzhoda čakajo na novega lastnika. Le katero boste izbrali, če potrebujete klime za dom, klime za trgovino ali industrijske klime

Mitsubishi

Ena najbolj znanih korporacij z Japonske obstaja že skoraj 150 let in stotinam milijonom uporabnikov po svetu ponuja raznolike izdelke in dobrine. Brez njihovih izdelkov si kemične, elektronske in avtomobilske industrije dandanes pravzaprav ni moč predstavljati. Mitsubishi pa ponuja tudi odlične klimatske naprave, ki so priljubljene po celem svetu. Mitsubishi klime so tako vedno dobra izbira, ne glede na prostor uporabe. Najdete celo take, ki se odlično ujamejo v prostor.

Toshiba

Toshiba je še en industrijski velikan z Japonske, ki ponuja zelo raznolike izdelke in storitve, s katerimi si olajšamo vsakdan. Klime Toshiba so priljubljene tako v Aziji kot tudi v Evropi, saj so znane po svojem zanesljivem delovanju. Toshiba klimatske naprave vas ne bodo pustile na cedilu!

Daikin

Tudi Daikin je znana japonska blagovna znamka klimatskih naprav, ki na Japonskem deluje že skoraj 100 let. Od začetka 21. stoletja uspešno osvaja tudi zahodne trge. Nič čudnega, saj so klimatske naprave Daikin znane po odličnem delovanju in prijaznih cenah. Poceni klima, a hkrati tudi izjemno kakovostna klima torej.

Gree

Ste vedeli, da je Gree največji specializirani proizvajalec klimatskih naprav na svetu? Gre za kitajskega velikana, ki letno proizvede nekaj deset milijonov različnih naprav. Mnoge seveda zaidejo tudi v naše domove, saj jih obožujemo predvsem zaradi njihove kakovostne izdelave in uporabne tehnologije.