Image default
Dom in vrt

Regali

Sodobni skladiščni sistemi po vaši meri

V podjetju Tokas se že 25 let ukvarjamo z montažnimi skladiščnimi sistemi, ki vključujejo raznovrstno opremo. Tako opremljamo poslovne objekte različnih dimenzij, pisarne, trgovine, arhive, delavnice in druge prostore. Vas zanima, kako lahko vrhunsko opremimo vaše prostore?

Regali

Regali so vrhunska skladiščna rešitev za številne poslovne prostore. Kot specialisti za regale prodajamo, montiramo, vzdržujemo in servisiramo vse vrste regalov. Polični, paletni, konzolni, drive-in ter pretočni regali – izbira je vaša. Mi pa vam lahko pripravimo konfiguracijo povsem po meri vašega podjetja oziroma dejavnosti. Z vrhunskimi kovinskimi podesti, stopnišči in lestvami vam lahko pomagamo tudi optimizirati prostornost vašega skladiščnega prostora.

Omare in drugo pohištvo za shranjevanje

Arhivske omare, kartotečniki, pulti, police in PVC zabojniki vrhunske kakovosti vam lahko pomagajo organizirati vsak delovni prostor. S tem pa ne poskrbite le za urejeno skladiščenje, temveč tudi za nemoten delovni proces.

Zakaj ravno mi?

Bogat skladiščni program, vrhunski materiali in funkcionalnost opreme ter dolgoletne izkušnje na področju montaže in vzdrževanja nam omogočajo vrhunske storitve. Naša oprema je kakovostna, testirana in zanjo nudimo vso potrebno garancijo. Več kot 2000 zadovoljnih strank, med katerimi so majhna, srednja in velika podjetja iz različnih industrij, priča o naši zanesljivosti.

Če tudi vi iščete kakovostno skladiščno opremo, nas lahko že danes kontaktirate prek telefona 01 / 563 1030 ali e-pošte [email protected].