Image default
Dom in vrt

Rolete senčilo

Rolete senčilo so več kot le navadno senčilo …

Primarna funkcija rolet je seveda še vedno učinkovito senčenje prostorov, vendar s kakovostno izbiro lahko pridobite še veliko več. Vas zanima, kako lahko rolete še dodatno izpopolnijo bivanje v vašem domu?

1. Protihrupna zaščita

Rolete so tudi zvočni izolator, ki poskrbijo, da skozi okna v prostor prodre še kanček manj hrupa. In seveda tudi obratno. Z roletami boste tako še dodatno zmanjšali možnost, da radovedni sosedje prisluškujejo vašim zasebnim pogovorom. In da vas ne motijo s svojim hrupom …

2. Toplotni izolator

Podobno kot pri hrupu lahko pomagajo tudi pri izolaciji toplote. Poleti bo v prostor skozi okna in druge senčene površine prodrlo manj vročine. Pozimi pa bo toplota, ki jo v notranjost oddaja ogrevalni sistem, tudi še malo bolj učinkovito ostala v notranjosti. Tako vam bo prijetno toplo, pa še stroški ogrevanja so lahko malce nižji.

3. Zaščita proti vlomu

Z dobrimi roletami lahko tudi dodatno zaščitite svoj dom pred nepridipravi. Večina klasičnih rolet vlomilcem sicer ne bo dokončno preprečila vstopa, jih bo pa veliko večino odvrnila od tega, da bi sploh poskusili. In tudi če kdo poskusi vlomiti čez varovalno plast rolet, bo ob tem verjetno nastalo dovolj hrupa, da vas opozori in vlomilca prežene.

4. Dizajn, ki še polepša vaš dom

Tehrolove vrhunske rolete lahko prinesejo še zadnjo piko na i izbranemu dizajnu prostorov. Tako lahko polepšajo bivanje tistim, ki bivate v prostoru ( v primeru notranje montaže). Ali pa dopolnijo zunanji videz objekta in tako navdušijo sosede in radovedne mimoidoče ( v primeru montaže na zunanjo stran oken).

Rolete
Rolete

TEHROL D.O.O.

Podjetje z bogato ponudbo senčil, rolet,
gar
ažnih vrat, tend, žaluzij in komarnikov.

Poslovna enota Komenda
Pod javorji 3, 1218 Komenda
E-naslov: [email protected]
Telefon: 01 72 30 500
Faks: 01 72 30 501

1 comment

idiorse 12/01/2024 at 13:55

Minor 1 ethotoin decreases levels of doxycycline by increasing metabolism buy cialis pills Metabolic Dysregulation Induced in Plasmodium falciparum by Dihydroartemisinin and Other Front Line Antimalarial Drugs

Reply

Leave a Comment