Image default
Dom in vrt

Po notranja senčila v Tehrol

Senčila tehrol

Zakaj po notranja senčila v Tehrol?

Primer notranjih žaluzij

Senčenje prostorov v domu, pisarni ali drugih objektih prinaša številne prednosti. Najpomembnejša med njimi je seveda, da omogočajo prijetnejše bivanje v prostoru. Pa ste vedeli, da lahko prostore zasenčite z zunanje ali notranje strani? Pa preglejmo podrobneje, kaj vam lahko ponudijo notranja senčila v Tehrolu …

Zakaj sploh senčenje od znotraj?

Namestitev na notranji strani prinaša nekaj svojih prednosti. Kot prvo se vam ni treba bati, da bi izbrano zaščito kak nepridiprav poškodoval ali ukradel. Tudi vremenski vplivov, ki bi povzročili poškodbe ali hitro obrabo, seveda ni. Poleg tega pa namestitev na notranji strani oken služi tudi kot dekoracija prostora. Pri tem velja omeniti še, da jih lahko montiramo neposredno na steklo ali pa na steno.

Notranja senčila v ponudbi

V Tehrolu je na voljo kar pet različnih vrst. Na voljo so notranje žaluzije, notranji screen, plise, eclise in lamelne oziroma panelne zavese. Vse seveda zagotavljajo kakovostno zašito pred nezaželeno svetlobo, toploto in radovednimi pogledi. Od vašega okusa in potreb pa je odvisno, katero bi bilo najbolje izbrati za vaše prostore.

Notranje žaluzije

Najbolj klasična in tudi cenovno ugodna izbira, ki omogoča prilagajanje količine svetlobe, ki jo spustimo v prostor. Tehrol ponuja številne različne barve in oblike. Dodatna prednost je tudi v tem, da jih je mogoče namestiti na okna nepravilnih oblik.

Notranji screen

Največja prednost te vrste sta sodobna izvedba in vrhunski materiali, ki ne prepuščajo UV-žarkov. Nudijo pa tudi vrhunsko toplotno zaščito in zasebnost. Če želite, so zasloni lahko avtomatizirani, kar pomeni, da jih dvigate in spuščate brez napora s pomočjo majhnega motorčka.

Plise

Plise je zavesa iz gubanega platna, ki poleg senčenja prostorov poskrbi tudi za okusno dekoracijo. Zaradi tega je plise priljubljena izbira za vse vrste oken. Namestite ga lahko na majhna, srednje velika in velika okna, pa tudi na strešna okna, okna nepravilnih oblik in zimske vrtove.

Elise

Elise je malce podoben klasičnemu prosto visečemu roloju, je pa sestavljen iz tkanine, razdeljene na transparentne in netransparentne pasove. Tako tudi omogoča regulacijo svetlobe. Elise ponuja sodoben dizajn, hkrati pa preprosto upravljanje in izjemno funkcionalnost.

Lamelne ali panelne zavese

Razlika med lamelnimi in panelnimi zavesami je običajno le v širini trakov – panelne imajo širše. Odlične so za zastiranje srednjih ali večjih steklenih površin. Pri tovrstnih zavesah je na voljo izbira številnih barv in širin za vrhunsko dekoracijo ter popoln videz izbranega prostora, pa naj si bo to doma ali v službi.

Tehrol Komenda

TEHROL D.O.O.

Podjetje z bogato ponudbo senčil, rolet,garažnih vrat, tend, žaluzij in komarnikov.

SENČILA TEHROL

Poslovna enota Komenda
Pod javorji 3, 1218 Komenda
E-naslov: [email protected]
Telefon: 01 72 30 500
Faks: 01 72 30 501