Image default
Dom in vrt

Spanje

Vse za zdravo in udobno spanje

To ni le slogan slovenske blagovne znamke s 25-letno tradicijo Maremico, temveč tudi zelo dober opis naše ponudbe. Spalni center ponuja postelje, ležišča in pohištvo za spalnico, pa tudi posteljnino in drugo opremo, ki je nepogrešljiva za sodobno spalnico in dobro spanje.

Maremico, inovator na področju spanja

Lastne raziskave in razvoj so nam omogočile, da domačemu in tujim trgom dandanes ponujamo vrhunske slovenske izdelke za spanje. Ponosni smo na lastne 3 blagovne znamke: vodne postelje Lectus, modularna ležišča Leticia in postelje BoxSpring.

O naši inovativnosti priča tudi dejstvo, da smo v našem podjetju razvili tudi prvo vodno vzmetnico na svetu, imenovano Aquaspring.

Ležišča in postelje

Vrhunsko ponudbo ležišč ter klasičnih in vodnih postelj lastnih blagovnih znamk dopolnjujemo tudi z izdelki za vzdrževanje. Postelje in ležišča so na voljo v različnih izvedbah in dimenzijah. Prepričani smo, da boste med njimi našli takšno, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. 

Vzglavniki, rjuhe, odeje in druga posteljnina

Za popolno spanje potrebujete popolne spalne pripomočke. Kar nekaj jih boste našli med našo ponudbo lastnih in drugih uveljavljenih blagovnih znamk. Naša posteljnina ne ponuja le vrhunskega dizajna za popoln videz vaše spalnice. Poskrbi namreč tudi za izjemno udobje in skrb za vaše dobro počutje.

Kje nas najdete?

Ob ponedeljka do sobote nas lahko obiščete v našem spalnem centru Maremico v Ljubljani. Kadarkoli pa so vam izdelki iz naše ponudbe dostopni na spletu. Če imate kakršnakoli vprašanja ali pa preprosto potrebujete pomoč pri izbiri postelje, ležišča, pohištva ali posteljnine, smo vam z veseljem na voljo. Pokličite nas po telefonu 01/56 10 900 ali nam pošljite e-pošto na [email protected].

Ponudba z dodano vrednostjo

Ker razumemo, da sodobni potrošniki dandanes potrebujete več, tudi z veseljem ponujamo več. Med drugim tudi različne načine plačila (po predračunu, ob prevzemu, s kreditno kartico, prek sistema PayPal). Dogovorimo se lahko za dostavo ali osebni prevzem povsem po vaši meri. Če pa iz kakršnegakoli razloga ne bi bili zadovoljni z naročenim, lahko izdelke tudi vrnete v 14 dneh.

Leave a Comment