Image default
Dom in vrt

SUNDIRECT grelne plošče

SUNDIRECT grelne plošče

Enostavna in varčna rešitev – SUNDIRECT grelne plošče

Grelna plošča

Popolnoma preprost za uporabo, varen in poceni način ogrevanja. Kar se sliši kot znanstvena fantastika,

je s SUNDIRECT grelnimi ploščami zgolj enostavna rešitev.

SUNDIRECT

Sundirect grelne plošče delujejo po principu okolju prijaznega ogrevanja, ki nam ga nudijo sončni žarki. Za razliko od klasičnih metod, se z uporabo plošč ne segreva zrak, ampak se zaradi infrardečega sevanja blago segrejejo vsi predmeti v prostoru. Vir toplote tako postanejo postelja, zidovi in tla, topel zrak pa se po celotnem prostoru razporedi enakomerno in se tam zadrži.

Finančno zelo dostopni elementi ne zahtevajo dodatnega prostora. Pohištva vam ne bo potrebno premeščati, saj lahko grelne plošče enostavno namestite na katerokoli steno ali strop. Sodoben, nevpadljiv in eleganten videz tako ne posega v zasnovo vašega stanovanja ampak celo vizualno popestri vsak dom in vanj predvsem vdahne svežino in toplino. Si grelnih plošč želite v kopalnici? Mogoče v dnevni sobi? Potem si priskrbite steklene, ali celo tiste z motivom slik priznanih umetnikov. Pametne funkcije vam bodo omogočile upravljanje z daljinskim upravljalnikom ali kar z vašim mobilnim telefonom.

Se občasno spopadate z vlago in plesnijo? Segrevanje sten vam omogoča učinkovito rešitev za ta izziv, saj se s tem procesom neprestano sušijo. Odločitev za SUNDIRECT dolgoročno pomeni suh, zdrav, varen bivalni prostor, ki bo tudi v daljni prihodnosti – še naprej kakovosten in trajnosten.

Čas je denar in denar je čas – oba namenite raje zase

Če ste si jih izbrali kot primarno obliko ogrevanja, ste verjetno opazili prihranek pri položnicah za elektriko. SUNDIRECT grelne plošče so izjemno energetsko učinkovite in vam položnice oskubijo za vsaj 50% zneska, ki ste ga bili vajeni s klasičnim ogrevanjem.

Vzdrževanje je popolnoma enostavno in ne zahteva nikakršnega truda, zato boste poleg denarja, pridobili tudi na času. Vkolikor s ti. “IR paneli” zgolj ohranjate konstantno in primerno temperaturo določenih prostorov, kot na primer otroških in dnevnih sob, pa ste verjetno opazili, da vam je na razpolago občutno več udobja in manj skrbi.

Izberite kakovost

Dolgoletna tradicija podjetja in izkušeno osebje, evropsko certificiran izdelek, s katerim boste izjemno težko nezadovoljni. Kot da vse našteto ni dovolj – vam bo 5 let garancije zagotovilo zadovoljstvo z nakupom in predvsem omogočilo topel, varčen in varen dom.

Sundirect grelne plošče