Image default
Dom in vrt

Žaluzije

Žaluzije

Popolnoma se prilegajo vašim prostorom 

Gradite oziroma obnavljate svoj dom (ali drug objekt), pa ne veste, katero vrsto žaluzij izbrati? V hiši senčil Tehrol ponujamo več vrst žaluzij, da zadostimo vsem potrebam in okusom.

Notranje ali zunanje?

Najprej se morate seveda odločiti, katero vrsto žaluzij izbrati. Notranje lahko bolj vplivajo na sam prostor in počutje v prostoru, saj so seveda nameščene na notranji strani. S pravimi lahko tako polepšate dizajn prostora, z napačnimi pa ga tudi malce pokvarite. Ker so notranje žaluzije varno skrite v samem prostoru, načeloma zahtevajo tudi manj skrbi. Omogočajo tudi skoraj nemoten pogled iz prostora, če so delno zatemnjene.

Po drugi strani pa so zunanje žaluzije dober toplotni izolator, saj poleti preprečujejo vstop sonca skozi steklene površine. Ker so zaradi vremenskih vplivov robustnejše izdelave, lahko služijo tudi kot dodatna zaščita pred nepridipravi. So tudi odlična izbira za zelo majhne prostore, saj v notranjosti ne zavzemajo dodatnega prostora.

Nekaj o notranjih žaluzijah v Tehrolu

Na voljo sta dve izvedbi notranjih žaluzij: Klasik in Diplomat. Diplomat imajo bolj dovršen videz in ponujajo večjo izbiro možnosti krmiljenja in lamel. Klasik seveda prav tako učinkovito senčijo prostore, so pa zaradi nekoliko preprostejše izvedbe tudi malce bolj cenovno ugodne.

Nekaj o zunanjih žaluzijah v Tehrolu

Pri zunanjih žaluzijah lahko izbirate kar med 5 različnimi vrstami. To so klasične žaluzije, Modul, žaluzije z nevidnimi vodili Invisa, zunanje žaluzije v roletnih omaricah in varnostne žaluzije Blint. Nekatere je možno namestiti v fazi gradnje oziroma adaptacije, druge pa na dokončan objekt.

Za več informacij glede izbire in montaže smo vam z veseljem na voljo strokovnjaki hiše senčil Tehrol. Lahko nas kontaktirate prek e-pošte, telefona ali kontaktnega obrazca na spletni strani www.tehrol.com.

TEHROL D.O.O.

Podjetje z bogato ponudbo senčil, rolet,
garažnih vrat, tend, žaluzij in komarnikov.

Poslovna enota Komenda
Pod javorji 3, 1218 Komenda
E-naslov: [email protected]
Telefon: 01 72 30 500
Faks: 01 72 30 501