Image default
Dom in vrt

Zunanje žaluzije Tehrol

Zunanje žaluzije Tehrol

Zunanje žaluzije Tehrol – za prijetnejše dom

Kako zunanje žaluzije Tehrol izboljšujejo kakovost bivanja?

Elegantne zunanje žaluzije

Če ste že ponosni lastnik zunanjih žaluzij v svojem domu, najbrž veste, kako pomembno vplivajo na vaše prijetno počutje. Če pa se za nakup šele zanimate, vas morda zanima, kako natanko lahko pripomorejo k vašemu boljšemu vsakdanu, kajne? Razen tega, da vam omogočajo zasebnost pred radovednimi pogledi, seveda … Pa poglejmo, kaj so glavne prednosti uporabe zunanjih žaluzij doma, v poslovnih prostorih ali drugih objektih, kjer preživljate čas.

Razlika med zunanjimi žaluzijami in notranjimi žaluzijami

Kot že samo ime pove, so prve nameščene na zunanjo stran okna, in torej v neposrednem stiku z zunanjim okoljem. Zaradi tega so pod vplivom potencialno nevarnih vremenskih vplivov (veter, dež, mraz, toča ipd.). Materiali, iz katerih so izdelane, so tako običajno bolj odporni in robustni.

Kaj pa prednosti uporabe zunanjih žaluzij v primerjavi z notranjimi? Ena glavnih prednosti je namestitev na zunanjo stran, kar pomeni, da neposredno preprečujejo vstop toplote skozi okno v prostor. To v splošnem zagotavlja bolj učinkovito zaščito pred nezaželeno toploto iz okolja. Poleg tega pa so tudi namestitev, popravljanje in redno vzdrževanje s čiščenjem lažji, saj ne motijo običajnega življenja znotraj prostora.

Zunanjih žaluzij je več vrst, izbira pa je odvisna od specifikacije prostora ter vaših želja.

Zunanje žaluzije Tehrol

Tehrol ponuja več vrst zunanjih žaluzij za vse vaše potrebe. Ena najbolj pogostih izbir je klasičen sistem zunanjih žaluzij z možnostjo izbire različnih žaluzij krpan. Kaj pa so dodatne prednosti klasičnega sistema zunanjih žaluzij? Obstojnost materialov, enostavna in hitra montaža, preposto čiščenje in vzdrževanje ter primernost za večje in tudi manjše objekte.

Med zunanjimi žaluzijami Tehrol so poleg klasičnega sistema zunanjih žaluzij na voljo tudi posebni senčilni sistemi. Modul sistem tako omogoča montažo celotnega sistema hkrati. Sistem INVISA ponuja žaluzije z nevidnimi vodili. Varnostne žaluzije Blint so odlična izbira za javne prostore ali delovna mesta. Roletne omarice pa omogočajo kombiniranje rolet in žaluzij na istem objektu.

Izbira je vaša. Mi pa se bomo z veseljem potrudili, da ustrežemo vsem vašim željam in v vaš dom ali drug objekt namestimo žaluzije, ki vam bodo dobro služile še mnoga leta. Kaj leta, desetletja!

TEHROL D.O.O.

Podjetje z bogato ponudbo senčil, rolet,
garažnih vrat, tend, žaluzij in komarnikov.

Poslovna enota Komenda
Pod javorji 3, 1218 Komenda
E-naslov: [email protected]
Telefon: 01 72 30 500
Faks: 01 72 30 501