Image default
Izobraževanje

CRM

CRM za sodobna podjetja

CRM je kratica za angleško besedno zvezo customer relationship management, torej za upravljanje odnosov s strankami. Vsa podjetja seveda spremljajo odnose s svojimi strankami. Nekatera, predvsem manjša, samo v glavah ali pa s pomočjo preprostih preglednic in zapisov. Druga, običajno večja in uspešnejša, pa s strankami seveda ne morejo učinkovito upravljati na tak način. Takrat si pomagajo s CRM programsko opremo, ki jim olajša delo s strankami in tako izboljša poslovanje. Tudi mi smo številnim podjetjem pomagali do uspeha s svojo programsko opremo …

Naš program Poslovanje

Program omogoča celovit pregled nad poslovanjem podjetja in omogoča tudi učinkovito upravljanje z različnimi procesi v podjetju. Sestavljen je iz več modulov, ki pokrivajo nabavo, prodajo po različnih kanalih, proizvodnjo, dodatne storitve podjetja, finance, izmenjavo podatkov in še več. Seveda tudi upravljanje odnosov s strankami – CRM. Z njim lahko uspešno sledite vsem strankam, vse od prvega kontakta do obdobja po nakupu. In jim v skladu z njihovim početjem seveda tudi pripravite mamljive ponudbe, ki jih bodo zanimale.

Prilagoditev po meri

Program Poslovanje in z njim tudi modul za upravljanje odnosov s strankami pa lahko tudi prilagodimo vašim željam in potrebam podjetja. Tako boste s strankami vzpostavili res vrhunski odnos, ki bo koristen za obe strani. Stranke bodo od vas dobile vse, kar potrebujejo – in to ob pravem času. Vi pa boste še izboljšali svoje poslovne rezultate.