Image default
Izobraževanje

E-učenje

E-učenje: Se lahko naučite jezika z »mašino«?

Za osvajanje tujih jezikov sta pomembna stalno ponavljanje in stik z jezikom. Z novimi tehnologijami oziroma e-učenjem je pridobivanje znanja tujega jezika postalo dostopno vsem, tudi tistim, ki nimate časa, da bi se udeleževali tečaja tujega jezika v živo.

Za računalnikom, prek telefona, tablice…

E-učenje je za današnji hitri tempo življenja naravnost idealno: prek mobilne aplikacije lahko dostopate do vseh vsebin. Svojemu napredku lahko sledite v spletni in mobilni aplikaciji, ki sta povsem usklajeni.

Ni internetne povezave? Ni problema – z Lingulinim najsodobnejšim e-tečajem je dostop do vsebin mogoč tudi takrat, ko internetna povezava ni na voljo.

Tempo učenja po vaši meri

Medtem ko čakate na avtobusni postaji, se vozite z vlakom ali pa vas morda muči nespečnost, lahko s pomočjo sodobne tehnologije nadgrajujete besedišče v novem jeziku. In kar je pri e-učenju najlepše – tempo učenja prilagajate svojim zmožnostim.

E-učenje brez omejitev

Tisti, ki želite maksimalno prilagoditev učenja svojim potrebam, boste veseli: v programu lahko preživite neomejeno število ur, sami izbirate vsebine in si oblikujete program po svoji meri.

Najbolj izpopolnjena rešitev za e-učenje tujih jezikov je dobila vrsto prestižnih nagrad, med njimi tudi nagrado E-Learning Award 2018.

Kaj pa začetek?

Učiti se lahko začnete kadarkoli. Vas e-učenje zanima? Preizkusite e-tečaj brezplačno s tridnevno poskusno verzijo. Za več informacij in dostop do demo verzije pišite Saraji na [email protected].