Image default
Nega in zdravje

Babolat teniški loparji

Babolat teniški loparji

Babolat teniški loparji  in nekaj začetne zgodovine.

Babalot podjetje oziroma blagovna znamka je bila USTANOVLJENA V LYONU, FRANCIJA 1875. Svojo zgodovino je pričel z mrežami, danes pa je eno izmed vodilnih podjetji, ki se ukvarjajo z rekreativno športno opremo, ki pa zadovolji tudi zahtevnejše uporabnike.

Logotip

Logotip Babolat “Double line” je zlahka prepoznaven (bela, črna ali rumena na okvirjih in črna ali rdeča na vrvicah). Babolat je svoj ugled zgradil s ponudbo izdelkov na čelu tehnologije in s ponudbo opreme generacijam prvakov, ki so osvojili najprestižnejša tekmovanja.

V zadnjem času so ponosni na sodelovanje z Rafaelom nadalom. Babolat je ob praznovanju osvojenega desetega naslova Rafaela Nadala na French Open-u izdal posebno različico teniškega loparja Pure Aero, enega najbolj priljubljenih teniških loparjev ta hip, ki nikakor ne bo pustil nobenega irgralca ravnodušnega.

Ponujajo tudi vso vstalo opreme za tenis: 

  1. Teniški loparji
  2. Teniške žoge
  3. Torbe za loparje
  4. Teniška obutev

Dandanes

Danes je Babolat mogoče najti v več kot 100 državah, 20. 000 športnih trgovin in 20. 000 partnerskih klubov. Proizvajalec  ponuja celoten spekter izdelkov za igralce tenisa in badmintona, s ponudbo za vsak stil igre.

V sloveniji ima najcenejšo opremo Babolat trgovina Mastersport iz Kamnika.

Naše uredništvo ocenjuje blagovno znamko kar 10/10.

MASTERSPORT d.o.o.
Perovo 30, 1241 Kamnik
m: 041 733 699
e: [email protected]