Image default
Nega in zdravje

ByRokko

Razkošno razvajanje za tvojo kožo in lase pri ByRokko

Želiš si izgledati dobro. Le kdo pa si ne? Želiš si negovati svoje telo. Ostati želiš zdrava, tako da ne uporabljaš agresivnih kemikalij, ki se pogosto znajdejo v kozmetičnih izdelkih. Želiš si vrhunsko nego blagovne znamke BYROKKO, ki ponuja prvovrstne, naravne sestavine in nebeške vonjave. Le kaj vse ti lahko ponudi BYROKKO?

BB Cream

BB Cream je vrhunski lepotilni pripomoček, ki združuje kar tri izdelke v enem: osnovo, vlažilno kremo in kremo za nego kože. Kožo pomirja in neguje, hkrati pa izboljšuje njen videz s prekrivanjem pomanjkljivosti in nadgradnjo tvoje naravne polti. Krema je primerna za vse tipe kože in je na voljo v 2 različnih odtenkih.

Coconut Bomb

Coconut Bomb je negovalna maska za lase, ki lase olepša na več nivojih. Najprej obnovi suhe in poškodovane lase. Nato jih navlaži in uredi. Izboljša njihovo teksturo in sijaj. Nazadnje pa neguje še razcepljene konice in učinkovito odpravlja videz drobno nakodranih las, ki so posledica pretirane izpostavljenosti vlagi. Vse to z nebeškim vonjem kokosa in brez koži škodljivih parabenov.

Aloevera Gel

Aloevera Gel je nujen dodatek vsaki poletni avanturi. Kožo prijetno neguje po izpostavljenosti soncu. Se pa tudi hitro vpija in še nadgradi tvoj plažni izgled s čudovitim vonjem.

Shine Bronze

Shine Bronze je negovalno suho olje za lase in telo. Kožo vlaži in poudari tvojo polt – brez da bi kožo preveč namastilo. 100-odstotno naravne sestavine poskrbijo, da bosta tvoj videz in počutje izvrstna, tako na zunaj kot tudi navznoter.

Shine Brown

Shine Brown je vrhunska samoporjavitvena krema, ki ti bo s samimi naravnimi sestavinami pomagala do privlačne polti. In to brez madežev. Primerna je za vse tipe kože.

After Sun

Negovalna krema After Sun hidrira in osvežuje kožo. Gladka, mehka in dobro navlažena koža pa je najboljša za nastavljanje soncu in pridobivanje zapeljive poletne polti.

Shine Brown Oil ByRokko

Olje Shine Brown Oil je odličen sopotnik za poletno poležavanje na soncu. Pripravljena je iz prvovrstnih naravnih sestavin. Kožo neguje in vlaži – ter se hitro vpija za vrhunski videz in počutje v pristnem slogu znamke BYROKKO.

Leave a Comment