Image default
Nega in zdravje

Gorenjske lekarne

Spletna lekarna Gorenjske lekarne

Gorenjske lekarne so javni lekarniški zavod z več kot 20 lekarniškimi enotami na področju celotne Gorenjske. Izdelki iz naše ponudbe pa so na voljo tudi v naši spletni lekarni na spletni strani gorenjske-lekarne.si. Ta še posebej pride prav, ko smo zelo zaposleni, brez možnosti prevoza ali pa celo bolni. Nekaj klikov je v takšnih trenutkih namreč precej manj napornih, kot pa da se odpravimo v dejansko lekarno. Kaj vse pa vam ponujamo v naši spletni lekarni, si lahko preberete v nadaljevanju …

Zdravila brez recepta

Prek naše spletne lekarne so dostopna zdravila, za katera ni potreben recept zdravnika. Razdeljena so po kategorijah glede na težavo, ki jo rešujejo, oziroma del telesa, kjer te težave nastanejo. Med njimi najdete protibolečinska sredstva, sredstva proti vročini in sredstva za lajšanje drugih simptomov, povezanih z različnimi boleznimi.

Prehranski dodatki in sorodni izdelki

Naša spletna lekarna ponuja številne prehranske dodatke, ki pridejo prav v boju z raznolikimi zdravstveni težavami. Tako lahko najdete dodatke, ki krepijo imunski sistem, pomagajo pri težavah z lasmi ali nohti, spodbujajo delovanje možganov in seveda še mnoge druge.

Kozmetični izdelki

Ponujamo tudi kozmetične izdelke za odrasle in otroke, ki pomagajo pri kakovostni negi kože in drugih delov telesa. Med njimi so kreme, mazila, olja, šamponi, geli, zaščita pred soncem in še mnogo več.

Druga ponudba

Izbirate lahko tudi med številnimi medicinskimi pripomočki, pripomočki za otroke in drugimi specializiranimi izdelki, kot so recimo izdelki za športnike in podobno. Vabljeni.