Image default
Nega in zdravje

Industrijska konoplja

Nazaj k naravi

Tempo sodobnega življenja je pogosto precej naporen. Zaradi tega seveda tudi terja svoj davek: stres, utrujenost, nemirnost.  Vrhunska zeliščna kadila iz industrijske konoplje. Z njimi se lahko sprostite, očistite negativno energijo iz svojega doma in napolnite svoje življenje s prijetno zeliščno aromo.

Industrijska konoplja

Konoplja ima za marsikoga negativen prizvok, čeprav v našem primeru povsem brez razloga. V naših izdelkih se uporablja industrijska konoplja. Ki je seveda popolnoma legalna in pridelana v skladu z dovoljenjem Ministrstva za kmetijstvo Republike Slovenije. Glavna sestavina industrijske konoplje je kanabidiol (CBD), ki pa ni psihoaktiven, saj je koncentracija THC-ja v njem izjemoma nizka in ne presega dovoljene meje (manj kot 0,2 %).

Izdelki so tako popolnoma varni in legalni, mnogi pa verjamejo, da ima kanabidiol številne blagodejne učinke. Zato številni ljudje CBD izdelke uporabljajo vsakodnevno za lajšanje raznolikih težav, tako telesnih kot duševnih, pa tudi na splošno za bolj lahkotno in sproščeno življenje.