ManaHrana

Mana Hrana
Mana Hrana

Mana Hrana je spletni kotiček, kjer boste našli ekskluzivno ponudbo vrhunskih znamk s področja zdrave, naravne in trajnostne prehrane, kot so Rude Health, iQ Superfood Chocolates, Seed and Bean Chocholates, Lotao, Together Health, Raw Living, Menakao, Matcha NOW, Iswari, Coconut Secret, Four Sigmatics, Orgona superfood, Rebel Kitchen in mnoge druge.

Ime ManaHrana je sestavljeno iz dveh besed »Mana« in »Hrana«. »Mana« v Havajski in Tahitijevski kulturi pomeni pudohovljenost in (zdravilno) moč, ki živi v prostoru, objektih in subjektih. Havajčani verujejo v pridobivanje in izgubo moči, glede na naša dejanja. Oboji verujejo v notranjo in zunanjo »Mano«.

Hrana ni nič drugega, kot vir energije, ki jo potrebujemo za naš obstoj. In rek:«Povej mi kaj ješ in povem ti, kdo si« ni nastal po naključju. Hrana, bogata s hranili, ne bo telesu dala le energije in moči (»Mane«) za njegov obstoj ampak bo nahranila tudi dušo.

Pri ManaHrani boste našli naravno, trajnostno, bio, vegansko, vegetarijansko in presno prehrano vrhunske kakovosti. Podpiramo tudi pravično trgovino, zato je večina naših izdelkov v ponudbi opremljenih s certifikatom »Fair Trade«.

Kaj boste našli v spletni trgovini ManaHrana?

Superhrana

Superhrano, poznamo tudi pod imenom super živila. Super živila so bogata s hranili, kot so antioksidanti, minerali, beljakovine, vitamini in esencialne maščobne kisline. Super živila so naši predniki uporabljali že daleč v preteklosti, v zadnjih letih pa jim ponovno posvečamo več pozornosti. Živila, ki spadajo v to kategorijo so chia semena, kokos, maca, konoplja, alge, trave (pšenična in ječmenova), alge (spirulina in klorela), sadje (avokado, mango, borovnice, camu camu, baobab, goji jagode, acai jagode,…), oreški, ter nekatera zelenjava (špinača, česen, brokoli,zelje…). Uživanje superhrane bo pripomoglo, k izboljšanemu počutju, splošnemu zdravju in več energije, ki je z uživanjem procesirane prehrane telesu ne zagotovimo.

Prehranska dopolnila

Prehranska dopolnila, iz polnovredne hrane in minimalnim posegom v procesu predelave. Na naše virtualne police smo želeli postaviti prehranska dopolnila, ki so 100% naravna, visoko kakovostna in imajo dokazano visoko stopnjo absorpcije. Prehranska dopolnila našega dobavitelja, Together Health, so točno takšna. Prehranska dopolnila NE vsebujejo pšenice, živega kvasa, glutena, škroba, mlečnih sestavin (laktoze), polnil, veziv, kemikalij, aditivov, barvil, prezervativov, hexana, pesticidov in gensko spremenjenih organizmov (GSO). Vse sestavine so proste pesticidov in herbicidov. Prehranska dopolnila so varna za uporabo tudi v času nosečnosti. Kapsule so iz rastlinske celuloze, zato po zaužitju ne dražijo želodca.

 Zdrava čokolada

Zdrave čokolade, narejene po etičnih načelih. Čokolade so narejene izključno iz ekoloških sestavih malih proizvajalcev in drzne v okusih, kar jih ločuje od ostalih čokolad na tržišču. Čokolade v naši ponudbi prihajajo od dobaviteljev, ki imajo tudi več kot 25 let izkušenj na področju proizvodnje ekološkega kakava.

Rastlinski napitki 

Rastlinske napitke, katerih glavna sestavina je izvirska voda ali kokosovo mleko, kateremu so dodani izbrani okusi. Na voljo vam je pestra izbira zdravih bio rastlinskih napitkov z okusi: lešnik-kakav, mandljev, indijski orešček, ovseni, polnozrnati rižev, s kavo, s Chai začimbami, z Matcho, z banano.

Medicinske gobe

Napitke iz medicinskih gob na naših policah zagotavljamo samo od enega proizvajalca, Four Sigma Foods. Pri Four Sigma Foods izdelujejo instant napitke iz naravnih medicinskih gob, ki so namenjene vzpostavitvi harmoničnega življenja, izboljšanju zdravja in dvigu energije. Z izdelki prebujajo starodavno znanje in ga prenašajo v sodobno življenje v obliki napitkov, ki so 100% naravni in enostavni za uporabo. Za boljšo absorpcijo vitalnih hranil gobe, presnove in boljšega okusa, so gobam dodana različna zelišča vrhunske kakovosti. Lahko se dodajo vodi (vroči ali hladni), smutiju, se uporabljajo pri kuhi ali peki. Medicinske gobe imajo tudi protiglivične lastnosti in so zato primerne tudi za vse, ki imajo težave z glivičnimi obolenji. Vsi produkti so veganski, brez aditivov, brez glutena, brez laktoze, brez sladkorja, brez soje, brez umetnih barvil in okusov, ter brez konzervansov. Vse sestavine pa so pobrane v njihovem naravnem habitatu ali naravno pridelane.

Ostala ponudba

V ponudbi boste našli tudi bio granole, kosmiče, kaše, riževe napihnjence, masla in olja, proteine, namaze, oreške, moke, prigrizke, presno prehrano, prehrano brez glutena in prehrano za vegane. Izdelki v naši ponudbi pa so primerni tudi za otroke in malčke.

Info:

Mana hrana za zdrav vsakdan
Mana hrana za zdrav vsakdan

Preverite celotno ponudbo na spletni strani www.manahrana.si

Za več informacij smo vam na voljo na [email protected] in na telefonski številki 041 961 143 (Tjaša)

Facebookhttps://www.facebook.com/manahrana.si

Instagramhttps://www.instagram.com/manahrana/