Image default
Nega in zdravje

Moja-lekarna

Prehranska dopolnila za zdravo in polno življenje – Moja-lekarna

Kar priznajmo si – tempo sodobnega življenja je včasih precej naporen. Doživljamo sicer zelo veliko, a vse na hitro in vedno v naglici. Zato pogosto zmanjka energije in časa za pravilno prehranjevanje. Na sreča nam pri tem lahko pomagajo prehranska dopolnila, ki nam izpolnijo potrebe po hranljivih snoveh. Pri tem pa naša telesa napolnijo s pravo energijo, ki nam omogoča aktiven vsakdan.

Vitamini, minerali in antioksidanti na Moja-lekarna

Vitamini, minerali in antioksidanti so najbrž najbolj priljubljena dopolnila, ki zapolnjujejo splošne potrebe po hranilih. Potrebujemo jih ne glede na našo starost, spol, slog življenja in način preživljanja prostega časa. Veliko jih lahko pridobimo že s samo prehrano, ko pa to iz različnih razlogov ni mogoče, si do boljšega počutja in zdravja pomagamo z dodatki.

Vitamini A, B, C, D, E in K so vsak na svoj način ključni za pravilno delovanje našega telesa. Prav tako minerali, kot so cink, jod, magnezij, selen, železo in drugi, ter antioksidanti. Posamezno oziroma v kombinaciji z drugimi hranili.

Kaj želite izboljšati s prehranskimi dopolnili?

Ustrezna prehranska dopolnila lahko iščete tudi po področju zdravja ali delu telesa, ki ga želite okrepiti oziroma izboljšati. Tako so na voljo raznovrstni specializirani dodatki za srce in ožilje, jetra, kosti, mišice, živčni sistem, kožo, lase in drugo. 

S pravimi dodatki pa lahko rešujemo tudi specifične zdravstvene probleme. Seveda tudi takšne, ki so povezani z več deli telesa. Izbirate lahko med dopolnili za spomin, utrujenost, spanje, odpornost, vitalnost, razstrupljanje in podobno. 

Hranila so še posebej pomembna pri določenih skupinah ljudi

Med njimi so nosečnice in tudi otroci, za katere imamo posebno ponudbo vitaminov, mineralov in drugih hranil. V obdobju nosečnosti in odraščanja so ustrezna hranila še bolj pomembna, zato so dodatki v tem primeru še bolj iskani. Vse to najdete na spletni strani moja-lekarna.com.

Leave a Comment