Kikka Boo se trudi biti v koraku z vsemi novostmi na trgu in ponuditi najboljše za naše najmanjše. Vsak starš stremi k temu, da bi svojemu otroku zagotovil dober začetek in kaj bi lahko bilo boljšega, kot da otroka naučite ljubezni do narave z uporabo okolju prijaznih, lahkih, zdravih in 100 % biološko razgradljivih otroških skodelic?

 

Bambus

Tak material je bambus. Bambusove otroške skodelice, krožniki in pripomočki so idealni za uporabo kjerkoli. Bambus raste hitreje kot katero koli drevo in ga je mogoče gojiti in nabirati brez uporabe pesticidov, tako je to zelo obnovljiv in ekološki vir. Če želite naravi pomagati na sodoben način, uporabite bambusove izdelke. Z majhno spremembo od plastike do bambusa lahko znatno zmanjšate svoj ogljični odtis. Bambus je organski material in se zlahka razgradi, tudi pridobivanje bambusovih materialov poteka brez škode za same rastline, saj bambus še naprej raste in obstaja povsem normalno.

 

Naravni materiali

Naša blagovna znamka je izjemno pozitivna do narave in uporabe naravnih materialov. Ponujamo otroške jedilne sete v različnih oblikah in barvah. Ker je bambus naravni izdelek, ne plastika, vam ni treba skrbeti za BPA ali bisfenol A (industrijska kemikalija, ki pride v hrano ali pijačo iz pločevinke ali steklenice). Predvsem pa so Kikka Boo jedilni seti za otroke prikupnega videza, z vzorcem medveda, muce ali pande.

 

Kikka Boo jedilni seti

Otroški jedilni set vsebuje manjši krožnik, lonček, posodico in pribor. Ko otrok prvič pokaže zanimanje za hrano – spremlja vašo pot od krožnika do ust, je Kikka boo otroški jedilni set odličen pripomoček za začetek poti okusov za otroka.

Bambusov otroški jedilni set je izjemno lahek in prilagodljiv, ob pravilni negi se izdelki iz tega materiala ne obarvajo in ne vpijajo vonjav. Imajo gladko površino in po več mesecih uporabe ne postanejo hrapavi in porozni, kot na primer les. Priporočamo ročno pranje, saj so pomivalni stroji grobi do materiala.

 

 Vse, kar počnemo, delamo »za otroka z ljubeznijo«!