Image default
AvtomotoNovice

Poceni prevozi

Poceni prevozi

Spet na dopust ali službeno pot v tujino z letalom? Torej morate najprej rešiti dilemo, kako boste prišli do izbranega letališča. In najbrž si tja želite priti kar se da poceni, saj je stroškov s potovanjem že tako ali tako veliko. Kakšne pa so možnosti za poceni prevoz?

Avtoštop

Najbolj poceni prevozi so seveda prevozi, ki so povsem zastonj. Kot denimo avtoštop. Problem je le v tem, da avtoštopa običajno ne dobimo takoj, zato lahko cel proces traja ogromno časa. Poraja se tudi vprašanje, če ste pripravljeni zaupati popolnemu neznancu, o katerem ne veste prav ničesar, da vas udobno, zanesljivo in varno pripelje na cilj.

Prevoz s sorodnikom ali prijateljem

Za prevoz na letališče lahko seveda poprosite tudi bližnjega prijatelja ali sorodnika. Če vas bo peljal s svojim avtomobilom, za vas prav tako najbrž ne bo nobenih stroškov. Bodo pa seveda veliki stroški zanj. Tako denarni, kot tudi časovni. Tudi če vas je kdo ob bližnjih pripravljen peljati, ga morda ne boste želeli nadlegovati s tem.

Javni prevoz

Javni prevoz je v naši državi relativno poceni. Je pa problem, da pogosto ni ravno dobro načrtovan in urejen. Sploh, kadar govorimo denimo o poti na letališča v tujini. Cene sicer niso pretirane, vendar so prevozi redki, pa še prestopati in kombinirati boste morali različne prevoze. To pa spet zahteva ogromno časa in energije. Kaj vam torej še preostane?

Poceni prevozi na letališča z izbranim ponudnikom

Organizirani prevozi na letališča so možnost, ki jo dandanes skorajda izključno uporablja vse več popotnikov. Le zakaj je ne bi? Vožnja z izkušenim voznikom je udobna, varna in zanesljiva, vam pa se ni treba obremenjevati s prav ničemer.

Eden takih prevoznikov je tudi TripstAir, ki svoje stranke prevaža na bližnja italijanska letališča (in nazaj domov) v vrhunskih in novih vozilih. Poceni prevozi vas čakajo!

Poceni prevozi
Poceni prevozi

O TRIPSTAIR

Z nami potujete varno. V novih vozilih Opel vivaro, opremljenih z najnovejšo tehnologijo, zagotavljamo udobje in varen prihod do želene destinacije.

Leave a Comment