Image default
AvtomotoNovice

Rabljeni deli

Rabljeni deli

Lokalni rabljeni avtomobilski in tovorni deli.

Cena Rabljenih delov je pri nas najnižja Ponujamo vam celotno linijo rabljenih avtomobilskih delov, rabljenih delov tovornjakov, kot tudi van in SUV rezervnih delov. Dele tudi dostavimo. Naša prodajna pisarna se nahaja v Ljubljani, lahko pa nas tudi pokličete ali pišete na elektronski naslov. Če želite poiskati  iskani avtomobilski deli, obiščite našo spletno stran »www.usedspareparts.com« in se obrnite na enega od naših strokovnih prodajalcev. Rabljeni deli so vneseni tudi na spletno stran in jih je preprosto najti z brskalnikom na sami spletni strani.

Za redke ali težko najdene dele z veseljem ponujamo iskanje delov po vsej državi in tujini. Naš prvi cilj je ponuditi kakovostne reciklirane dele, ki jih potrebujete hitro in brez nepotrebnih bremen.

Rabljeni motorji, menjalniki in mehanski deli. Vse na enem mestu!

Avtoodpadi

Sodelujemo z vsemi večjimi in manjšimi avto odpadi v Sloveniji in tujini. Zato pri nas najdete VSE: rabljeni avtomobilski motorji, rabljeni tovorni motorji, ročni in avtomatski menjalniki, zadnji konci delov motorja, sistemi hlajenja motorja (radiatorjev, kondenzatorjev) osi, vzmetenja in številnih drugih delov pogonskih sklopov.

Vzamemo si čas za demontažo in shranjevanje mehaničnih delov, na katere bi lahko vplivali elementi, da bi zagotovili, da bomo dostavili najbolj kakovostne rabljene dele, ki so na voljo, da se vaše vozilo vrne na cesto.

Vse dele tudi fotografiramo in objavimo na našo spletno stran www.usedspareparts.com

Rabljeni deli.

Poleg mehanskih delov, lahko pri nas najdete tudi dele karoserij vseh znamk avtomobilov (WV, Opel, BMW, Audi, Fiat, Kia, Mercedes, Alfa Romeo, Ford, Honda, …) Najdete tudi rabljene pnevmatike, kolesa in dodatke za avto.

Imamo popoln seznam dobrih rabljenih avto delov, pnevmatik, rezervnih koles in poprodajnih koles iz aluminijaste zlitine, rabljenih radij, izmenjevalnikov cd playerjev, notranjih delov, sedežev za tovornjake in avte, preproge, zračnih blazin, modulov zračnih blazin in skoraj vsi drugi deli v notranjosti ali zunanjosti vozila!

Rabljeni deli
Rabljeni deli

Več na: http://usedspareparts.com/sl

Rabljeni rezervni deli

Podjetje USP d.o.o. se ukvarja s prodajo rabljenih in novih rezervnih delov za avtomobilsko industrijo. Naša prednost je v tem, da iščemo rezervne dele po originalnih kataloških številkah in s tem zagotavljamo pravilno dobavo rezervnih delov.

O podjetju

Rabljeni deli
Rabljeni deli
  • Telefon: (+386) 40 626 666
  • e-pošta: [email protected]
  • PE Ljubljana:
    Cesta 30. avgusta 4
    1260 Ljubljana, Slovenia
  • USP d.o.o.:
    Koseskega ulica 17
    1000 Ljubljana, Slovenia