Image default
AvtomotoNovice

Rezervni avto deli

So rezervni avto deli kje res na voljo 24 ur na dan?

Jih morda najdemo v avtomatskih napravah, podobnih bankomatom? Seveda ne. Morda obstajajo avtomehanične delavnice, ki delajo tudi ponoči, ob nedeljah in praznikih. Nismo še slišali za njih … Kje pa bi se torej lahko dobili rezervni avto deli 24  ur na dan, 7 dni v tednu?

Čarobni svet interneta

Na internetu danes kupujemo že skoraj vse. In to ob katerikoli uri dneva in ob kateremkoli dnevu tedna. Zakaj torej ne bi kupovali tudi reči kot rezervni avto deli 24 ur na dan? Saj jih lahko, le pravi naslov morate poznati.

usedspareparts.com vabi

Portal usedspareparts.com je na voljo vedno, ko potrebujete nadomestni del za avtomobil. Po njem lahko kadarkoli in hitro pobrskate s pomočjo priročnega iskalnika. Ki, mimogrede, omogoča tudi iskanje po kataloški številki dela, tako da vedno najdete pravi del.

Nakup

Ko pravi del najdete, izpolnite kratek spletni obrazec za povpraševanje. Lahko pa nas seveda tudi pokličete, če vam je to ljubše. V avtomehanični delavnici, pri prodajalcu oziroma na avto odpadu, ki del ponuja, bomo preverili, če je res še na voljo. In vas seveda kontaktirali v najkrajšem možnem času, da se dogovorimo za plačilo in prevzem oziroma dostavo. Pri tem lahko izbirate med dostavo na izbrano lokacijo (tudi k izbranemu avtomehaniku). Ali pa del prevzamete kar sami, da bo res čim prej pri vas.

Kaj boste s tem pridobili?

Prvič, rezervni del bo največkrat pri vas lahko že isti ali naslednji dan. To pomeni, da bo vaš avto hitro popravljen, vi pa ne boste izgubljali časa, energije in denarja, da iščete drug prevoz. Nakupovanje nadomestnih delov za avto na usedspareparts.com pa prinaša še 2 ogromni prednosti. Izbira je zaradi številnih ponudnikov ogromna, cene rabljenih delov pa zaradi tega seveda tudi izjemno ugodne. Rezervni avto deli 24 ur na dan so na dosegu vaše roke …

Rezervni avto deli

Rabljeni rezervni deli

Podjetje USP d.o.o. se ukvarja s prodajo rabljenih in novih rezervnih delov za avtomobilsko industrijo. Naša prednost je v tem, da iščemo rezervne dele po originalnih kataloških številkah in s tem zagotavljamo pravilno dobavo rezervnih delov.

O podjetju

  •  Telefon: (+386) 40 626 666
  •  PE Ljubljana:
    Cesta 30. avgusta 4
    1260 Ljubljana, Slovenia
  •  USP d.o.o.: 
    Koseskega ulica 17
    1000 Ljubljana, Slovenia

Leave a Comment