Image default
Partnerji

Jezikovna šola Lingula

Jezikovna šola Lingula – Šola po vaši meri

Sodobna jezikovna šola Lingula je v več kot 15 letih delovanja pomagala že kar več kot 15.000 tečajnikom do boljšega znanja številnih tujih jezikov. Kaj pa lahko ponudimo vam?

Naučite se tujega jezika

Jedro naših storitev so seveda jezikovni tečaji v številnih oblikah, ki so prilagojene glede na potrebe in znanje udeležencev. Novega svetovno razširjenega jezika ali pa jezika, ki je priljubljen na našem geografskem območju, se tako lahko naučite na začetnih in nadaljevalnih tečajih v Ljubljani ali pa celo kar prek spleta. Več kot 50 profesorjev in izvirnih govorcev na sodoben in prijazen način podaja strokovna znanja z različnih področij rabe jezika. Pri nas se lahko naučite angleščine, nemščine, italijanščine, francoščine, ruščine, španščine, portugalščine, kitajščine, hrvaščine, grščine in seveda tudi slovenščine.

Vrste jezikovnih tečajev

Jezikovni tečaji lahko potekajo v skupini (manjši ali večji) ali pa so individualni. Tečaji v skupinah potekajo ob vnaprej dogovorjenih rednih terminih. Na njih se posvečamo celostnim znanjem ustne in tudi pisne uporabe jezika. Individualne tečaje lahko povsem prilagodimo vašim željam.

Tečaji po meri

Poleg splošnih tečajev, ki se jih vsako leto udeleži na stotine ljudi, pripravljamo tudi tečaje za posebne skupine. Med njimi so tečaji in specializirane delavnice za podjetja. Jezikovni tečaji za otroke različnih starostnih obdobij. In pa tudi tečaji za pripravo na različne izpite. S temi izpiti se mnogi naši učenci uspešno vpišejo na tuje univerze in šole. Ali pa najdejo zaposlitev v tujih podjetjih pri nas in po svetu.

Prevajalske storitve

Svoje bogato jezikovno znanje pa s pridom uporabljamo tudi za prevajanje v številne evropske in svetovne jezike. Besedila prevajamo s pomočjo sodobnih računalniških programov, ki strankam prinašajo številne prednosti. Hitrejšo storitev, enotno terminologijo, višjo kakovost in tudi nižje cene. Vse prevode lahko lektoriramo in sodno overimo glede na želje naročnika. Sodelujemo pa tudi s specialisti za različna področja, da so prevodi vedno usklajeni s stroko.

Leave a Comment