Image default
Partnerji

Nakup IR panelov

Nakup Ir panelov

Nakup IR panelov
Nakup IR panelov

IR paneli  za ogrevanje prostorov in kje opravim nakup IR panelov?

V prehodnih obdobjih in menjavi letnih časov, predvsem jeseni in spomladi je doma marsikomu prehladno. Zvečer, ponoči in zjutraj so zunaj nizke temperature, čez dan se lahko precej dvignejo.  Lastniki hiš, ki za ogrevanje uporabljajo centralni sistem ogrevanja morajo zagnati celoten sistem. Ogreti pa želijo le na primer kopalnico ali otroško sobo. Zagnanje celotne centralne kurjave pomeni določen strošek.  Veliko strank se tako raje odloči za nakup IR panelov.  Namestijo jih v prostore, kjer jim pridejo najbolj prav med prehodnimi obdobji. Dobra izbira je tudi namestitev v večje prostore, kjer z nameščenimi radiatorji ne dosežejo želene temperature. Z namestitvijo IR grelnih plošč lahko temperaturo v prostoru povišajo in s tem izpolnijo svoje želje za topel dom.

IR paneli Sundirect

Podjetje IR paneli d.o.o. je ekskluzivni uvoznik IR grelnih plošč in termostatov uveljavljene znamke Sundirect  za slovenski in hrvaški trg.  V zadnjih šestih letih nam je s kakovostnimi proizvodi in strokovnim ter pridnim delom uspelo prepričati v nakup že veliko kupcev. Pravijo, da se dobro blago kar samo prodaja in v podjetju se lahko pohvalimo, da smo veliko prodali ravno po sistemu »od ust do ust«. Sosed je kupil en panel in s tem navdušil drugega soseda, ki z IR grelnimi ploščami ogreva kar celo stanovanje. Dobra beseda je potovala skozi celo vas in segla vse do sosednje vasi.  Tako skupaj ustvarjamo dobro in uspešno zgodbo. Bistvo pa je, da nam je vsem prijetno toplo. IR paneli Sundirect svojim uporabnikom zagotavljajo varno, zdravo in prijetno ter zanesljivo ogrevanje.

Vedno topel dom z irpaneli.com

To je naše poslanstvo in naš prepoznavni stavek.  Naša želja je prijetno ogreti vsak dom, saj nikomur ni prijetno če ga zebe.  Za vsak prostor in za vsak dom  najdemo primerno rešitev. V primeru večjih projektov se pri vas tudi osebno oglasimo. Izmerimo prostore in na podlagi pogovora s stranko in pridobljenih informacij pripravimo ponudbo.

O panelih in podjetju:

Paneli so varni za uporabo in požarno varni, kar dokazujejo z vsemi potrebnimi evropskimi certifikati. Zaradi kakovostnih materialov in samega načina delovanja (brez žarenja ) vas bodo infrardeči paneli varno in prijetno ogreli.

Telefon
041 860 700
Naslov
Bazoviška 6, 1241 Kamnik