Image default
Partnerji

Programske rešitve

Sodobne programske rešitve po meri vašega podjetja

V sodobnem digitalnem svetu poslovanje vseh uspešnih podjetij podpira dobra programska oprema. Ta podjetju omogoča, da učinkovito upravlja z vsem svojim premoženjem, znanjem in delovnimi procesi. Kar podjetju seveda omogoča optimizacijo delovnih procesov ter manj porabljene energije in časa. Na koncu koncev vse to tudi olajša poslovni uspeh.

V slovenskem podjetju DataStudio se ukvarjamo s programskimi rešitvami po meri raznolikih podjetij. S svojim bogatim znanjem in izkušnjami z veseljem pomagamo tudi vam.

 

Poslovne programske rešitve DataStudio

Z razvojem sodobnih programskih rešitev za podjetja se ukvarjamo že več kot desetletje. Ponosni smo, da so med našimi zadovoljnimi strankami tako domača kot tudi tuja podjetja z zelo različnih trgov. 

Naše programske rešitve so zgrajene na platformi FileMaker. Gre za uveljavljeno in razširjeno programsko platformo, ki omogoča inovativne pristope in celovite rešitve, ki lahko učinkovito podpirajo vse aspekte delovanja podjetja.

 

Programske rešitve po meri

Programske rešitve po meri so lahko 100-odstotno prilagojene potrebam vašega podjetja. To pomeni, da popolnoma ustrezajo vsem vaših delovnim procesom in omogočajo popoln pregled nad delom in poslovanjem podjetja.

Nikar pa ne mislite, da so takšne rešitve pregrešno drage. Dolgoročno so namreč še cenejše od generičnih rešitev, saj se investicija kmalu povrne. Uporaba druge programske opreme denimo prinaša stroške z licencami, stroške zaradi dodatne porabe časa za integracijo v podjetje in stroške povezane z izgubljenimi priložnostmi zaradi nepopolne programske opreme.

 

Poslovanje 5

Program Poslovanje je naša splošna rešitev za poslovanje podjetij, ki omogoča načrtovanje in spremljanje nabave, prodaje, servisa, proizvodnje, spletne prodaje ter izmenjave podatkov, pa tudi upravljanje odnosov s strankami. Skratka vse, kar potrebujete za uspešno poslovanje v sodobnem poslovnem svetu. Če menite, da posebej izdelana programska oprema trenutno ni prava rešitev za vaše podjetje, si lahko pomagate s programom Poslovanje 5. Za začetek ga lahko popolnoma brezplačno preizkusite, da vidite, če ustreza vašemu načinu dela. Po potrebi pa lahko tudi ta program prilagodimo vašim specifičnim potrebam.