Image default
Partnerji

Used spare parts

Used spare parts

Used spare parts je angleški izraz, ki ga vozniki avtov pogosto vpišejo v internetne brskalnike. V slovenščini seveda to pomeni rabljene rezervne dele, ki jih večina ljudi največkrat išče za svoja vozila. Pa naj si bodo to avtomobili, motorji ali celo gradbena vozila. Če tudi vi iščete rezerven del za svoje vozilo, obiščite portal used spare parts (usedspareparts.com). Vas zanima, kako potekata iskanje in nakup nadomestnih delov na portalu?

Iskalnik

Na prvi strani portala used spare parts vas bo takoj pričakal opazen iskalnik, po katerem lahko iščete na več načinov. Pri besednem iskanju vpišete iskano znamko ali model avtomobila, pa se vam bodo prikazali vsi avtomobili in deli. Lahko vpišete tudi konkreten del in znamko, da je iskanje bolj natančno. Denimo »motorni računalnik VW passat«. Ali kaj podobnega, seveda.

Najbolj natančno pa je iskanje po kataloški številki rezervnega dela. Če jo poznate, jo vpišete v iskalnik, pa se vam bo točno ta del takoj prikazal, če je na voljo. Tako lahko preprečite, da bi kupili del, ki vašemu modelu morda ne ustreza natančno.

Rezultati

Po iskanju se vam bo prikazal seznam vseh ustreznih rezultatov z imeni in slikami delov (če so na voljo). Ko kliknete na določen del, se odpre podstran s podrobnimi podatki. Tam lahko preverite podobnosti, kot so model, letnik, stran namestitve, motor in druge tehnične značilnosti.

Povpraševanje

Na podstrani vsakega dela je pregleden obrazec za kontakt. Izpolnite ga z osnovnimi kontaktnimi podatki. Ko se prepričamo, da je del na voljo in dobavljiv, vas bomo hitro kontaktirali. Tudi mi si namreč želimo, da bi bil del čim prej pri vas, vaš avto pa spet popoln. Seveda nas lahko pokličete tudi po telefonu ali pišete po elektronski pošti, če imate kaka dodatna vprašanja.

Dostava

Če bo del na voljo in bo cena za vas prava (v kar smo skoraj prepričani), preostane le še to, da se dogovorimo za dostavo. Kupljen del lahko dostavimo na vaš naslov, k izbranemu avtomehaniku ali pa ga prevzamete sami.

Preprosto, kajne? Se že veselimo vašega obiska.

O podjetju: www.usedspareparts.com 

 •  Phone:(+386) 40 626 666
 •  PE Ljubljana:
  Cesta 30. avgusta 4
  1260 Ljubljana, Slovenia
 •  USP d.o.o.:
  Koseskega ulica 17
  1000 Ljubljana, Slovenia