Image default
Šport

Športi

Aktivno preživljanje prostega časa je zakon

Tako vsaj mislimo mi. Kaj pa vi? Se tudi vam zdi, da za telesno in umsko sprostitev po napornem dnevu ali tednu ni boljšega kot pa aktivnosti na svežem zraku? Če je odgovor da in če te aktivnosti na svežem zraku radi preživljati v, na ali ob vodi, je spletna trgovina feelfree.si kot nalašč za vas!

»Naši« športi

Naši športi so tisti, za katere ponujamo vrhunsko športno opremo. Med njimi so vožnja s kajaki, vožnja s čolni, supanje, vožnja s podvodnimi skuterji, potapljanje, plavanje, wakeboarding in še več. Osnova naše ponudbe so vodni športi, skozi leta uspešnega delovanja na domačem in tujih trgih pa smo se razširili tudi še na nekaj drugih športov.

V naši ponudbi tako najdete tudi kolesa, tako gorska kot mestna, kamping opremo in deske za ravnotežje.

Kajaki in SUP deske

Vožnja s kajaki in supanje sta vedno bolj priljubljeni obliki rekreacije med mladimi in tudi nekoliko starejšimi. Naša ponudba kajakov in SUP desk je zelo raznolika. Za kajake in SUP deske pa seveda ponujamo tudi vse vrste opreme.  Med ponudbo so vesla, čepi, odtočni lijaki, varnostne vrvice, povezovalni traki, hladilne torbe in še več za kajake. Pri SUP deskah pa prav tako vesla, ventili, torbe, sredinski smerniki, varnostne vrvice in še marsikaj drugega.

Ostali vodni športi

V naši ponudbi najdete tudi opremo za druge vodne športe. Denimo za vožnjo z vlečnimi tubami. Kupite lahko tudi osnovno opremo za prosto potapljanje in plavanje: maske, dihalke in podvodne svetilke, pa tudi plavutke ter plavalna očala. Če vas zamika wakeboardanje, pa lahko izbirate tudi med nekaj wakeboard deskami in vezmi.

Vožnja s čolni

Če je vožnja s čolni vaša strast, lahko poleg gumijastega čolna pri nas kupite tudi vso opremo za gumijaste in druge čolne ter plovila. Denimo bokobrane, barometre, vozičke, stopnice, zložljive lestve in podobno.

Varnostna in zaščitna oprema

Pri vodnih aktivnostih vedno pridejo prav tudi rešilni jopiči. V naši ponudbi so rešilni jopiči za otroke, odrasle in celo pse, če jih boste vzeli s seboj na vodne avanture.

Aktivnosti na in ob vodi pa si lahko polepšate tudi z našimi vodoodpornimi torbami in nahrbtniki, neoprenskimi oblekami, UV majicami in kapami s šiltom.

Leave a Comment