Image default
Šport

Wheelbase

Wheelbase – za vse vaše kolesarske podvige

Wheelbase ni le še ena trgovina s kolesi in kolesarsko opremo. Vodimo jo namreč zagreti športniki, ki vsak prosti trenutek izkoristimo za vožnjo s kolesom in druge športne aktivnosti. Izkušnje s cestnih in gorskih kolesarskih tekmovanj nam pomagajo pri svetovanju našim strankam, vse izdelke iz naše ponudbe pa tudi sami preizkusimo, da lahko vam, našim strankam, ponudimo res najboljše iz kolesarskega sveta.

Sodobno, kakovostno in preizkušeno

Naša celotna ponudba sledi trendom sodobnega kolesarstva. Pri tem izbiramo kakovostne znamke, ki jih tudi sami preizkusimo, zato lahko za uporabnost naših izdelkov jamčimo iz prve roke. Zaradi tega nas radi obiskujejo tako začetniki v svetu kolesarstva, kot tudi izkušeni kolesarji, ki želijo do čim boljših rezultatov in čim večjega udobja.

Ponudba

Wheelbase ponuja kolesa uveljavljenih proizvajalcev v vseh izvedbah in oblikah. Pri nas boste tako našli cestna, mestna, treking, otroška, gorska, enduro, Fixie in all mountain kolesa. Vsa ta kolesa lahko po svoje opremite in prilagodite za še boljše rezultate z deli in dodatno opremo iz naše ponudbe. Pri nas so po konkurenčnih cenah na voljo vsi pripomočki, ki jih kolo in kolesar potrebujeta: sedeži, sedežne opore, bidoni, nosilci, blatniki, ključavnice, kolesarske luči, naglavne svetilke, kolesarski prtljažniki in košare, kolesarske torbe, tlačilke, stojala, kolesarski zvonci, bovdni, menjalniki, prestavne ročice, okvirji, obroči, pesta, verige, pedali, zavore, krmila, zračnice, maziva, orodje, kolesarska oblačila in zaščitna oprema. Pa še bi se našlo … Ko pravimo, da pri nas najdete vse, kar potrebujete za kolesarjenje, to dejansko tudi mislimo.

Ponudbo koles, sestavnih delov, kolesarskih oblačil in dodatne oprema pa dopolnjujemo tudi s servisom, ki temelji na naših tekmovalnih izkušnjah. Na voljo so vam delni in popolni servisi v različnih paketih za vse vrste koles. V okviru servisa pa nudimo tudi vgradnjo tubeless sistema – sistema plašča brez zračnice, ki omogoča, da vožnjo ob defektu hitro in skoraj nemoteno nadaljujete. Tesnilo predrt plašč (luknje do 6 mm) namreč samodejno zakrpa, tako da lahko s kolesarjenjem brezskrbno nadaljujete ob rahlem dodatku zraka s tlačilko.

Enostaven in hiter nakup

Če se vam z nakupom kolesa, rezervnih delov ali dodatne opreme mudi, lahko želeno enostavno in hitro naročite v naši spletni trgovini na naslovu www.wheelbase-shop.com. Pri nakupu nad 60 € nudimo tudi brezplačno dostavo. Če pa si kolesarske pripomočke raje ogledate v živo in si pri tem morda želite tudi nasvet izkušenega strokovnjaka, vas z veseljem vabimo v naš prodajni salon v Trzinu pri Ljubljani, na naslovu Mengeška cesta 26, 1236 Trzin.

Tam nas najdete vsak delovni dan med 9. in 19. uro. Vikende pa raje preživljamo na kolesu, da preizkusimo vsa kolesa in opremo, ki vam jo ponujamo. Za vsa vprašanja smo na voljo tudi po telefonu +386 59 022 761 in e-pošti [email protected].

Dodatna ponudba

Če vas vse zgoraj povedano še ni prepričalo, da je Wheelbase pravi kolesarski raj, naj dodamo še, da strankam redno ponujamo kolesa v akcijski ponudbi. Če želite bližjega presenetiti z odličnim kolesarskim darilom, pa so na voljo tudi darilni boni v različnih vrednostih.

Za navdušence nad tekmovanji

Če vas zanimajo kolesarska tekmovanja, namenite nekaj pozornosti tudi ekipi Wolf Racing Team, katere glavni sponzor smo. Najdete nas na tekmovanjih v spustu in enduru po Sloveniji ter Evropi. 

Leave a Comment