Image default
Tehnika

Samsung

Dobre stvari gredo dobro skupaj!

Prihajajo večeri, ki bodo vedno daljši, jesen je tu, prihaja zima, kar pomeni, da bomo vedno več časa preživeli ob TV sprejemnikih. Samsung je eden največjih in najnaprednejših proizvajalcev televizorjev na svetu. Ravno letos praznujejo 50 let obstoja, še posebej pa so ponosni na QLED tehnologijo.

QLED televizorji Samsung

QLED televizorji so zasnovani na tehnologiji Quantum dot, ki je edinstvena na tržišču in prinaša najboljše doživetje gledanja vsebin na velikih zaslonih.

Samsung nagrajuje

Samsung pa ponuja še več! V času od 1.10. do 17.11.2019 ob nakupu enega od televizorjev iz serij QLED Q80 ali Q90, za darilo dobite tablični računalnik Samsung Galaxy Tab A 10.5. Tablični računalnik se ponaša z 10,5-colskim zaslonom, 3D surround Quad zvočniki, visokimi zmogljivostmi in dolgim trajanjem baterije.

Tudi nakup enega izmed TV sprejemnikov iz serij QLED Q60 ali Q70 vam prinaša darilo: športno uro Samsung Galaxy Watch Active. Vse športne ure na trgu imajo pametne funkcije za spremljanje podatkov, a športna ura Samsung Watch Active je posebna. Ta pametna športna ura vam ob aktivnostih tudi svetuje, tako da boste lahko vedno korak pred drugimi.

Zmogljiva tehnologija

Vstopite v novo obdobje inovacij z izdelkom, ki premika meje in vam bo polepšal dneve. Z zmogljivo in pametno tehnologijo QLED, vam ta TV sprejemnik zagotavlja izjemno kakovost slike in popolno funkcionalnost. QLED televizorji premikajo meje prikazovanja vaših najljubših vsebin, obenem pa dnevno sobo okrasijo tudi s svojim izgledom. Tudi ko je izklopljen, novi televizor QLED vaš dom napolni z zanimivimi slikami, ki se predvajajo na zaslonu, ko je televizor izključen.

Oglejte si izdelke v akcijski ponudbi na tej povezavi

Leave a Comment