Image default
Tehnika

Swedmach

Swedmach vrhunska oprema in vrhunske storitve

Swedmach je uspešno podjetje iz Grosuplja, ki že več kot desetletje podpira uspešno delovanje številnih drugih podjetij. Kako? Z vrhunsko opremo za podjetja v najrazličnejših panogah, s katero lahko podprete in opremite svojo logistiko, skladišča, delavnice, pisarne ter druge poslovne prostore.

Delovni stroji, orodja in drugi pripomočki

S tem delom ponudbe ciljamo predvsem na podjetja, ki se ukvarjajo s proizvodnjo in prodajo izdelkov. Zagotavljamo ključno opremo vrhunske kakovosti, ki jo tovrstna podjetja vedno potrebujejo. Denimo viličarje vseh vrst, delovna dvigala, delovne dvižne mize, transportne vozičke, stojala, industrijske omare in še marsikaj.

Skladiščenje Swedmach

Težko si je zamisliti podjetje, ki nima potreb po skladiščenju. Seveda pa so glede na dejavnost podjetja te potrebe zelo različne, zato v Swedmachu ponujamo zelo obširen nabor raznolike opreme. V ponudbi so dnevni regali, stojala, lestve, elementi za zaščito opreme, omare in podobno.

Pri tem pa ne skrbimo samo za notranjo opremo za skladišče, temveč tudi za opremo za zunanje shranjevanje. Zabojniki za shranjevanje, zabojniki za ločevanje odpadkov, stojala za kolesa, kletke za skladiščenje, zimska oprema, prestrezne posode in vse drugo, kar pride podjetjem prav.

Oprema za pisarne in garderobe

Pisarniško pohištvo in oprema je prvi velik segment naše ponudbe na tem področju. Stoli, mize, omare in še kaj bi se našlo. Poleg tega ponujamo še posebne vrste omar, ki jih podjetja pogosto potrebujejo. Omare za shranjevanje, omarice za ključe, arhivske omare, industrijske omare, računalniške omare in garderobne omare. Ne manjkajo pa seveda niti klopi in stojala, ki polepšajo delovno okolje in zaposlenim olajšajo prihod v službo.

Nakup ali najem nove in rabljene opreme

Osnova naše dejavnosti, s katero smo  na noge postavili na ducate velikih in majhnih podjetij in organizacij, je prodaja opreme za podjetja. Hkrati pa ponujamo tudi določene rabljene izdelke in pa najem določenih vrst opreme za krajše časovno obdobje.

Obiščete nas lahko tudi v našem razstavnem salonu v Grosuplju, kjer si lahko še v živo ogledate našo opremo za podjetja. Vabljeni.

Leave a Comment