Image default
Uncategorized @sl

IR Paneli za ogrevanje doma

IR Paneli za ogrevanje doma

5 razlogov, zakaj so IR paneli najboljša izbira za ogrevanje doma

Se za ogrevanje doma odločate med klasičnimi ogrevalnimi sistemi in IR grelnimi ploščami? Pa poglejmo, zakaj smo prepričani, da so IR paneli za vas najboljša izbira …

1. Učinkovito ogrevanje

IR paneli ponujajo vrhunsko tehnologijo, ki je v toploto sposobna pretvoriti kar 99 % električne energije! Zaradi tega bodo prostori vedno prijetno topli, stroški ogrevanja pa prijetno nizki.

2. Zdravju prijazno ogrevanje

Ogrevanje z infrardečimi žarki ne deluje kot klasično ogrevanje, pri katerem se topel zrak dviga od tal proti stropu in tako s seboj dviguje tudi bakterije, prah in druge alergene ter suši zrak v prostoru. IR žarki prodrejo v stene in predmete prostora, ki nato toploto enakomerno oddajajo nazaj v prostor in ga v celoti prijetno ogrejejo. Pri tem pa ne dražijo sluznice in dihalnih poti.

3. Pozitiven vpliv na zdravje in počutje

IR žarki se že desetletja s pridom uporabljajo v zdravstvu za lajšanje različnih bolečin in drugih tegob. Ker prodrejo globoko v tkivo telesa, lahko izboljšajo tako fizično kot tudi psihično počutje. Pozitivno lahko vplivajo na krvni obtok, imunski sistem, čiščenje kože in razstrupljanje telesa, pomagajo pa lahko tudi pri izgubljanju prekomerne telesne teže. Vse to seveda le v kombinaciji z zdravim in aktivnim življenjskih slogom.

4. IR Paneli za ogrevanje doma – Idealna izbira za starejše in družine z otroki

Zaradi vsega zgoraj omenjenega so IR paneli odlična izbira za vse, ki so bolj občutljivi na različne bolezni. Med njimi so predvsem starejši ljudje, majhni otroci in ljudje s kroničnimi zdravstvenimi težavami.

5. Preprosta montaža in uporaba

S preprosto montažo na stene ali strop prostorov jih lahko priključimo kar na obstoječe električno omrežje, kar pomeni, da ne zahtevajo nobenih drugih posegov v prostor. So varni za uporabo tudi v lesenih hišah in ob kratkem stiku s telesom ne povzročajo opeklin.

IR Paneli za ogrevanje doma
IR Paneli za ogrevanje doma

Email:
Telefon:
041 860 700
Naslov:
Bazoviška 6, 1241 Kamnik

Leave a Comment