Image default
Zabava

Prevoz do letališča

Prevoz do letališča

Kako pogosto potujete na letališča v tujini z lastnim avtomobilom? Če te izkušnje še nimate ali pa je od zadnje minilo že veliko časa, se morda sprašujete, kako se je na letališče peljati v lastnem avtomobilu. Pa poglejmo, kaj so pozitivne in negativne plati takšnega prevoza do letališča.

Udobje in zasebnost

Če se na letališče peljete sami, lahko pot seveda prilagodite vsem svojim potrebam. Odrinete, ko vam ustreza, se vmes neštetokrat ustavite po nakupih ali pa uživate v popevanju ob izbrani radijski postaji. Nobena skrivnost ni, da je takšna pot povsem prilagojena vašim željam in zato kar se da prijetna. Ali pač?

Cena

Prvi in morda tudi največji pomislek potnikov na oddaljena letališča je cena. Stroški bencina, obrabe avtomobila, cestnin, parkiranja avtomobila na letališču in morebitnih nepredvidenih dogodkov hitro postanejo precej visoki.

Utrujenost

Na cestah je dandanes seveda potrebno biti izjemno zbran. Nekajurna vožnja do letališča lahko voznika tako zelo utrudi. Sploh če ji sledi še dolg polet z letalom in obveznosti na ciljni destinaciji.

Morebitni zapleti

Omenimo samo nekaj najbolj pogostih, ki jih lahko prinese samostojen prevoz do letališča. Lahko se pojavijo težave z avtomobilom, ki jih morate seveda reševati sami, morda celo v tujini. Lahko se izgubite ali pa naletite na gnečo na cesti, pa ne poznate alternativnih poti. Morda pa se lahko zgodi tudi, da bodo vaši domači v času vaše odsotnosti nujno potrebovali avtomobil, ki pa bo žal seveda parkiran na letališču daleč stran.

Alternativa – organiziran prevoz do letališča

Če želite zmanjšati stroške poti, prihraniti dragoceno energijo za uživanje ali delo na ciljni destinaciji in se izogniti morebitnim zapletom, so vam na voljo organizirani prevozi na letališča. Tripstair je kakovosten ponudnik tovrstnih storitev, ki prevoze na bližnja letališča v Italiji izvaja v novih vozilih Opel Vivaro z vso sodobno opremo in udobjem.

Če se odpravljate na letališče v Italiji, nas pokličite ali obiščite našo spletno stran. Z veseljem vam bomo ponudili udoben, varen in zanesljiv prevoz do letališča. Po zelo prijetnih cenah …

 

Prevoz do letališča
Prevoz do letališča

O TRIPSTAIR

Z nami potujete varno. V novih vozilih Opel vivaro, opremljenih z najnovejšo tehnologijo, zagotavljamo udobje in varen prihod do želene destinacije.

Leave a Comment