Image default
Zabava

Prevoz na letališče

Potrebujete prevoz na letališče?

Najprej vam bodo na misel verjetno prišle 3 možnosti. Prvič, da prevoz na letališče opravite sami in avto parkirate na letališkem parkirišču. Drugič, da se tja odpeljete z javnim prevozom. Tretjič, da za prevoz zaprosite prijatelja. Vse te možnosti pa imajo seveda tudi svoje slabosti. Kakšne? Ali so na voljo še druge alternative?

Prevoz na letališče z lastnim avtomobilom

Po mnenju mnogih je to najudobnejša možnost, čeprav ima seveda tudi svoje slabosti. Po vožnji na oddaljeno letališče boste tako lahko zelo utrujeni, parkiranje avta na letališču za več dni ali tednov pa seveda prinaša tudi precejšen strošek. Poleg tega avto med vašim bivanjem v tujini ne bo na voljo drugim družinskim članom.

Prevoz na letališče z javnim prevozom

V teoriji odlična in poceni možnost, v praksi pa vse prej kot to. Povezave do oddaljenih letališč so namreč relativno slabe. Med potjo boste zato morali enkrat ali večkrat zamenjati avtobus ali vlak, za pot pa boste porabili ogromno časa.

Na letališče s prijateljem

Spet odlična možnost, problem je le v tem, da bo ta prijatelj za pot na letališče in nazaj porabil ogromno bencina in predvsem časa. Časa, ki ga zaradi službenih ali drugih obveznosti najbrž nima na pretek.

Alternativa: organizirani letališki prevozi

Če vam nobena od zgoraj omenjenih možnosti zaradi stroškov in potrebnega časa ne diši (ali pač sploh ni možna), obstaja alternativa. Alternativa, ki se je v zadnjih letih poslužuje večina ljudi, ki pogosto potujejo z letalom.

Letališki prevozi vas varno in zanesljivo pripeljejo na izbrano letališče po ugodni ceni. Tudi če potujete na letališče v drugi državi, denimo smer Ljubljana Benetke. Enako velja seveda tudi za pot domov z letališča. Tako se lahko udobno in z malo napora denimo hitro pripeljete v smeri letališče Trst Ljubljana.

Lastni in deljeni prevozi

Letališki prevozi s kombijem ali drugimi vozili običajno ponujajo 2 možnosti. Prevoz lahko najamete samo zase. Ali pa se pridružite že drugim potnikom, ki prav tako ob istem času potujejo na isto letališče. Slednje je seveda še precej cenejše. Deljenje prevozov Ljubljana in nekatera druga večja mesta ponujajo zelo pogosto. Svoje mesto pa si morate rezervirati, še preden bo vozilo polno.

Letališki prevozi TripstAir

TripstAir organizira cenovno ugodne letališke prevoze z novimi in udobnimi vozili Opel Vivaro na slovenska in bližnja italijanska letališča, od koder so na voljo leti praktično povsod po svetu. S TripstAirom se tako lahko odpravite na pot Ljubljana Benetke ali druge izbrane lokacije. Pri tem vas pripeljejo na točno izbrano letališče, torej gre v bistvu za pot Ljubljana Mestre, Ljubljana Treviso ali Ljubljana Marco Polo.  In seveda tudi v obratni smeri.

Prevoz na letališče
Prevoz na letališče
TripstAir
O TRIPSTAIR

Z nami potujete varno. V novih vozilih Opel vivaro, opremljenih z najnovejšo tehnologijo, zagotavljamo udobje in varen prihod do želene destinacije.