Image default
Dom in vrt

Električna orodja Flex

Pravilna in dobra orodja so prav zares potrebna, ko gre za različna popravila in DIY projekte.

Vsem potrošnikom je pomembno, da so ta orodja izdelana iz kakovostnih materialov. V bistvu se nam pogosto zdi, da je zelo koristno poiskati najboljše blagovne znamke tovrstnih orodij.

Flex orodja so profesionalna orodja za obrtnike, vključujejo pa tudi široko paleto električnih orodij.

Priznana blagovna znamka

Električna orodja Flex so priznana blagovna znamka, saj je nemško proizvodno in inženirsko podjetje v industriji že od leta 1922. Flex blagovna znamka oskrbuje potrošnike s široko paleto orodij za različne aplikacije.

Prvi ročni brusilnik Flex blagovne znamke se je pojavil leta 1954. Tako si Flex skozi leta pridobiva odličen sloves za skrbno kakovost in natančnost, ki jo zagotavlja.

V želji, da bi izboljšali svoje proizvodne izkušnje se je Flex leta 2013 pridružil podjetju Chevron Industry CO. Chevron je še eno priznano ime v industriji, ki se osredotoča na dobavo različnih električnih orodij za različne znamke.

Najbolj znana Flex orodja

Od kotnih brusilk do različnih akumulatorskih orodij. Flex ima široko paleto izdelkov, ki učinkovito pomagajo ljudem pri najrazličnejših projektih. Ne glede na to, ali ste strokovnjak ali amater, lahko pri tej blagovni znamki najdete praktična orodja, ki bodo več kot ustrezno služila svojemu namenu.

Tehnologija Flex orodij

Baterije

Jedro vsakega dobrega podjetja za električna orodja morajo biti baterije, saj so to hrbtenica katere koli brezžične linije. Ko gre za baterije in tehnologijo, je Flex med vodilnimi!

First Flex ima baterije izjemne stopnje. Medtem, ko imajo vsi drugi 18-voltno baterijsko platformo, ima Flex 24-voltno baterijsko platformo. Torej daljši čas delovanja in večja moč v primerjavi s konkurenti.

Second Flex ima Therma-Tech sistem za upravljanje toplote, ki ima tulec za absorpcijo toplote in zaščito vsake celice. Toplota ubija baterije, zato vse, kar lahko podjetje stori za zaščito celic, pomeni daljši čas delovanja in daljšo življenjsko dobo baterije.

Third Flex ima zasnovo, odporno na udarce, poleg tega je elektronika zatesnjena z epoksi. To pomeni, da je vse v notranjosti zaščiteno pred zunanjimi elementi.

Polnilniki

Flex polni baterije kot večina svojih konkurentov. Polnilci imajo v polnilniku večjo moč, kar pospeši proces polnjenja. Poleg tega imajo polnilniki dvojne hladilne ventilatorje, da se baterije hitreje ohladijo in prej začnejo svoj cikel polnjenja.

Druga velika prednost je inteligentni procesor, ki spremlja vsako celico, ki jih ne le ščiti, ampak tudi optimizira polnjenje vsake celice.

Orodja

Električna orodja Flex se ne šalijo! Prav vsako njihovo orodje je zgrajeno z brezkrtačnimi motorji, kar pomeni večjo učinkovitost. Tako v zameno dobite več moči, dolgotrajno orodje in daljšo življenjsko dobo.

Njihovi motorji uporabljajo različne cenzorje, ki pomagajo ne le zaščititi orodje pred preobremenitvijo, temveč tudi upravljati hitrost in navor za optimalno delovanje.

In to so le nekatere prednosti, ki jih ima sistem električnih orodij Flex!