Image default
Dom in vrt

Klimatska naprava

Klimatska naprava po vaši meri

Tako ali drugače se bliža vroče poletje, ko vam bo klimatska naprava prišla še kako prav. Se tudi vi sprašujete, katero izbrati? V podjetju Dines se že več kot 30 let ukvarjamo s prezračevalnimi, hladilnimi in ogrevalnimi sistemi. Z veseljem pri pravi izbiri pomagamo tudi vam. V naši ponudbi so klimatske naprave 3 vrhunskih svetovnih proizvajalcev klimatskih naprav.

Klimatske naprave Fujitsu

Sodobne klime japonske znamke Fujitsu odlikuje izboljšan pretok zraka in učinkovit toplotni izmenjevalec. Kar omogoča boljši energetski izkoristek, zato so klimatske naprave Fujitsu tudi tako priljubljene v svetu. Poleg odličnega delovanja pa ponujajo tudi vrhunsko oblikovanje. Tako lahko s klimo lepo dopolnite izgled izbranega prostora v vašem domu ali pisarni.

LG klime

LG je sinonim za odličnost na mnogih področjih. Seveda tudi na področju ohlajevalnih sistemov. Klimatske naprave LG odlikuje sodobna oblika, inovativna tehnologija, varčnost in zelo tiho delovanje. Prepričani smo, da bo vaša kakovost bivanja z LG klimo izvrstna. Tako doma kot tudi na delu.

Klimatske naprave Cooper&Hunter

Cooper&Hunter je ameriška znamka klimatskih naprav s široko ponudbo, ki lahko zadovolji prav vse potrebe in vsak okus. Izbirate lahko med številnimi split in multi split napravami, s katerimi boste učinkovito ohladili vsak prostor. Ali pa kar celoten objekt.

Katero znamko izbrati?

Ker gre za 3 vrhunske in uveljavljene proizvajalce, napake pravzaprav ne morete narediti ne glede na to, koga izberete. Klime vseh znamk so izvrstne, tako po delovanju kot tudi po izdelavi. Brez skrbi lahko torej izberete tisto, ki vam je najbolj všeč. V podjetju Dines pa bomo poskrbeli za vrhunsko vzdrževanje, pri katerem boste lahko svoj dom ali pisarno zanesljivo ohlajevali še mnoga leta.