Image default
Izobraževanje

Tečaj angleščine v Ljubljani

Učinkovito in hitro do  izobraževanja angleškega jezika

Znanje tujih jezikov, predvsem angleščine, odpira številna vrata v svet; rek »več jezikov znaš, več veljaš« pa je danes bolj aktualen kot kadarkoli prej. Na poti do tega, da postanete samozavestnejši govorec in vam v angleškem jeziku ne bo težko spregovoriti v nobeni situaciji, vam bo v veliko pomoč tečaj angleščine v Ljubljani v jezikovni šoli Lingula.

Glede na trenutno znanje lahko izbirate med različnimi jezikovnimi programi, pred začetkom tečaja pa vam omogočajo tudi brezplačen svetovalni pogovor, kjer vam pomagajo izbrati najprimernejši tečaj za vas.

Mednarodni jezik številnih področij

Če želite osvežiti ali nadgraditi svoje znanje angleškega jezika, je odlična izbira vpis na tečaj angleščine v Ljubljani, kjer se boste v sproščenem okolju pobliže spoznali s tem svetovnim jezikom.

Angleščina spada med jezike, ki imajo v današnjem času nepogrešljivo vlogo v gospodarskem, kulturnem in političnem življenju. Kot uradni jezik se uporablja na šestih kontinentih, je materinščina približno 350 milijonom ljudi, v svetovnem merilu pa jo kot drugi tuji jezik navaja 1,5 milijarde ljudi.

Omogoča nam lažje sporazumevanje, služi kot odlična odskočna deska pri iskanju zaposlitve in nam na splošno širi obzorja ter daje občutek globalne povezanosti. Angleščina za začetnike je brez dvoma eden najpomembnejših in najbolj razširjenih svetovnih jezikov, saj si brez nje sodobno življenje težko predstavljamo.

Za vsakega nekaj

Če vam je angleščina izziv ali pa bi svoje znanje radi osvežili in izboljšali, je zagotovo najboljša izbira tečaj angleščine. Ljubljana ponuja številne možnosti, kjer lahko svoje znanje nadgradite, v jezikovni šoli Lingula pa vam obljubljajo, da boste s pomočjo govorne metode Lingula – Your Licence to Speak™ v tujem jeziku kar se da hitro spregovorili samozavestno ter postali boljši govorec.

Glede na to, kako dobro je vaše znanje angleščine, lahko izbirate med začetnim in nadaljevalnim tečajem. Za tiste, ki bi radi usvojili tudi poslovni vidik jezika, pa je na voljo tečaj poslovne angleščine, kjer se boste pobliže spoznali s tujim besediščem in frazami, ki vam bodo v pomoč predvsem pri navezovanju in ohranjanju poslovnih vezi.