Image default
Šport

Promontana

Spletna  trgovina Promontana

 

Spletna trgovina Promontana iz Kranja vam ponuja najboljše blagovne znamke pohodniške, plezalne in turne opreme.

 

V spletni trgovini lahko poiščete blagovne znamke kot:

  • V Sloveniji zelo priznana in iskana LOWA
  • Za plezalno varnost najboljši DMM
  • Za varno in udobno Gorsko življenje VAUDE
  • MOVEMENT ponuja vse za turno smučo
  • In Mountain Hardwear z osnovo za večdnevno gorsko potepanje

 

V trgovini najdete obutev za vse vrste pohodništva. Med sprehodom po kategorijah vas bodo pričakali najboljši alpinistični čevlji na trgu ta hip.

Cena in kakovost pa vas bosta naravnost navdušili

 

Za vikend potepanje za družino si oglejte ponudbo njihovih moških, ženskih in otroških pohodnih čevljev. Izbirate lahko med visokimi in nizkimi pohodnimi čevlji.

Čevelj, ki vam bo služil dolgoročno. Hoja pa ne trpeča, saj so zasnovani tako, da se prilagajo skoraj vsaki nogi.

 

Poleg čevljev pa si lahko ogledate tudi njihovo pohodno/gorsko kolekcijo oblačil. Najdete vse: Moške pohodne obleke, ženske pohodne obleke in seveda otroške pohodne obleke.

Poskrbijo pa tudi za toploto v hladnejših mesecih, saj lahko izbirate med jaknami, bundami, vetrovkami , kapami in vrhunskimi rokavicami.

 

Plezalci promontana.si že dobro poznajo. Promontana je vodilna trgovina v Sloveniji s plezalkami oziroma plezalnimi čevlji. Ponujajo tako moške plezalke kot ženske plezalke.

Za zaščito najdete tudi vse. Vrvi, čelade , dereze, pasove in magnezij. Za izris in vzpostavitev plezalne poti pa kline in vijake.

 

Turna oprema

 

Za vse »norce« na snegu pa priporočamo ogled turne smučarske opreme. Turne smuči, vezi in čevlje nikjer ne boste dobili boljše kvalitete po taki ceni.

Poleg osnovne opreme pa imajo na voljo tudi turne palice, kože in nahrbtnike.

 

Dobrodošli ste tudi v njihovi fizični trgovini v Kranju, kjer vam bodo svetovali in osebno poskrbeli, da izberete pravi kos opreme za vas.