Image default
Tehnika

Spletna trgovina Enaa

Enaa je prva spletna trgovina v Sloveniji in širši regiji. Inovativno računalniško podjetje Gambit trade jo je razvilo in odprlo že leta 1999. V začetnem obdobju se je ekipa Enaa usmerila na prodajo računalniške opreme, predvsem računalnikov in prenosnikov. Večino kupcev so predstavljala podjetja, ki tudi danes predstavljajo pomemben del njihovega poslovanja. Sodelujejo z večino organizacij javne uprave, šolami, fakultetami in več kot sedemdesetimi od 100 največjih slovenskih podjetij.

Z rastjo zanimanja potrošnikov za spletne nakupe, so na Enaa ponudbo širili z drugimi tehničnimi izdelki. Velikemu številu domačih kupcev so omogočili nakupe poceni DVD predvajalnikov. Tudi večino prvih digitalnih fotoaparatov in kasneje MP3 predvajalnikov so kupci v Sloveniji kupili prav preko Enaa. Med prvimi so tudi ponudili LCD televizorje in digitalno avdio opremo. Od leta 2015 imajo v ponudbi tudi belo tehniko in male gospodinjske aparate, avtomobilske gume in športno opremo.

 

Največja ponudba v Sloveniji

Danes lahko na Enaa izbirate med največjo ponudbo v Sloveniji. V sedemnajstih oddelkih in več kot 5000 kategorijah je na voljo več kot 3000 različnih blagovnih znamk in  400.000 ponudb. Zagotavljajo najugodnejše ponudbe za prenosne računalnike, televizorje, pametne telefone, hladilnike, pralne stroje, gume, kavne aparate, sesalnike in druge gospodinjske aparate. Pri tem niso pozabili na drobne malenkosti. Program dopolnjujejo z izbranimi parfumi, kozmetiko, športnimi urami, pametnimi zapestnicami, igračami, ki jih preko Enaa ponuja skoraj 300 domačih dobaviteljev, ki vsak zase skrbijo tudi za nizke cene, veliko število akcijskih ponudb za Enaa kupce ter promocijske kode za popuste za nakupe. Enaa ekipa pa celotno ponudbo dopolnjuje še s hitrimi spletnimi krediti, možnostjo podaljšanja garancije za tehnične izdelke do pet let, dostavo v višja nadstropja in montažo.

 

Najhitrejša dostava v vašem mestu

Inovativno podjetje programsko opremo od vsega začetka razvijajo samostojno, kar Enaa omogoča hitro prilagajanje poslovnih procesov in poslovnih modelov. V času epidemije so zaznali potrebo kupcev po hitrejših dostavah in Enaa nadgradili s podporo za ekspresno dostavo brez doplačila. V Ljubljani dostavljajo v 2 do 3 urah, oziroma isti dan, kupci v Sloveniji pa lahko svoja naročila pričakujejo na svojem naslovu naslednji dan po nakupu.

Pohvalijo se lahko tudi s hitro izdajo. Najhitrejši osebni prevzem pa se je zgodil že v 1 uri in 25 minut po oddaji naročila. Enaa je tudi edina spletna trgovina z Drive In izdajnim mestom v Ljubljani. Na enaA Drive In kupci za prevzem porabijo manj kot minuto, rekord pa znaša pičlih 14 sekund, Vse se zgodi brez naglice. Enostavno je vse pripravljeno. Kupec se pripelje na Drive In in pove kodo naročila, ekipa pa pripravljeno pošiljko hitro naloži na zadnje sedeže ali v prtljažnik avtomobila.