Image default
Tehnika

Preprosti nasveti za nego baterije v vašem iPhonu

Ne glede na to, koliko polnimo svoje mobilne telefone, nam na koncu dneva vedno primanjkuje baterije. Ljudje, ki imajo v lasti iPhone, so večinoma zaskrbljeni zaradi praznjenja baterije njihovega telefona. Uporaba naših telefonov ni več omejena le na klice in sporočila, naši telefoni se uporabljajo tudi za druga opravila, kot so klikanje fotografij, dostop do družabnih omrežij itd. Brskanje po internetu porabi veliko baterije, prav tako gledanje slik in videoposnetkov. iPhoni so znani po neverjetni kakovosti fotoaparata, vendar to vpliva tudi na baterijo! Nezadostna življenjska doba baterije lahko ustavi vaša druga pomembna dela. Če ste nekdo, ki mu v telefonu vedno primanjkuje baterije, potem morate poznati trike za varčevanje z baterijo v vaši Apple napravi. Če se soočate z resnimi težavami z življenjsko dobo baterije, preverite spletno trgovino OutletShop, kjer so vam na voljo originalne in nadomestne baterije za vse modele iPhone mobilnikov. Tukaj je nekaj preprostih trikov za prihranek baterije vašega iPhone-a.

 

Izklopite samodejno varnostno kopiranje v iCloudu

Varnostno kopiranje podatkov je zelo pomembno, vendar se prepričajte, da izklopite samodejno varnostno kopiranje iCloud, ker le-to močno vpliva na porabo baterije. Namesto tega priporočamo, da varnostno kopiranje vklopite v rednih časovnih presledkih, tako da se vaši podatki ne izgubijo zaradi kakršne koli tehnične napake.

 

Zmanjšajte svetlost

Visoka svetlost porabi veliko baterije in nekateri ljudje imajo navado, da imajo zaslone izjemno osvetljene. Vedno je bolje uporabiti samodejno osvetlitev, da se izognete nepotrebnemu praznjenju baterije. Pri samodejni svetlosti sistem telefona prilagodi ravni svetlosti glede na okolico.

 

Izklopite samodejne prenose

Samodejni prenosi porabijo veliko baterije in to velja tudi za samodejno posodabljanje aplikacij. Ne pozabite izklopiti te funkcije, ker lahko povzroči praznjenje baterije. Prav tako lahko sami nastavite opomnik, da preverite posodobitve aplikacij, namesto da se odločite za samodejne posodobitve.

Sicer pa vam bodo v spletni trgovini OutletShop.si z veseljem pomagali poiskati novo ustrezno baterijo za vaš iPhone.